Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zaranpan

ona jest z innym

Polecane posty

poznałem dziewczynę ma chłopaka z którym jest 1,5 roku planują nawet chyba ślub za rok tak mi mówiła,spotkaliśmy sie 5 pięc razy mówi ze sie jej podobam ze by chciała być ze mną ale nie może bo ma chłopaka. kochaliśmy się raz było nam bardzo dobrze zresztą zawsze jest sympatycznie gdy się spotykamy.szczeże powiem ze mi się podoba ale czy mam szanse czy nadal się z nią potajemnie spotykać? czy to ma sens ,czy brnąć w to dalej,czy odpuścić. nadmienie ze jest z nim szczęśliwa , co wy na to proszę o komentarze.

coś mi mówi żebym dał sobie z nią spokuj,z drogiej strony chciałbym się spotykać.mam mieszane uczucia.z drógiej strony gdy byśmy byli razem to czy też spotykała by sie z innym myśle ze nie dało by mi to spokoju.

Gość słodkilu
Toż to czysta zdrada:O

Gość endorfinaaaa...
jest z nim szczęśliwa i go zdradza? a Ty się za nia uganiasz i chcesz zając jego miejsce? Dobrze rozumiem?:D To co musiałbys zrobić żeby Ciebie nie zdradzała? Oj źle ulokowałeś uczucia:)

Gość Master2_prawdziwy
To albo niech Ona będzie z Tobą albo z nim. Nie z dwoma naraz. Tak postaw sprawę i zobacz, co się stanie.

"spotkaliśmy sie 5 pięc razy mówi ze sie jej podobam ze by chciała być ze mną ale nie może bo ma chłopaka. kochaliśmy się raz było nam bardzo dobrze zresztą zawsze jest sympatycznie gdy się spotykamy." Jeśli tak infantylnie myślisz jak piszesz, można przypuszczać, że ona się z tobą droczy tylko :D

a gdzie tam jest miejce dla Ciebie , ze robisz takie podchody , jak lis do kurnika? Chcesz podbierac kure z grzedy? Nie stac Cie na prosta i uczciwa sytuacje ?

dał sobie z nią spokuj" daj sobie spokój i zajmij sie poprawą ortografii

Autor poszedł w krzaki, przemyśleć. Prawdopodobnie już nie wróci ;)

w kżakah ? hmmmm? morze wesmie swuj i sie podrzkoli trohę :P

dziękiuje za wypowiedzi na ten temat. a błędy ortograficzne to mój słaby punkt i się tym nie przejmuje bo i tak wiadomo o co chodzi.pozdrawiam