Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clumas

jest mi tak cholernie smutno!!

Polecane posty

Gość clumas
tak, dostałam nauczkę i nigdy się więcej w taką znajomość nie wpakuję... i mam nadzieję że nie trafi mi się nigdy wielbiciel tajemnych internetowych romansów

Gość zazuzizazuzaaaa
zabiłabym własnymi rękoma typa gdyby był mojim mężem żal mi jego żony dzisiaj poleciał do niej z kwaitami, pewnie spędzić wieczór przy winie jutro zaproponuje ci wyjazd w góry??????!!!!!! ja nie moge!!!!! nigdzie z nim nie jedz jeszcze ci cos zrobi!!! co za typ jaja bym urwała!!!!!

Gość zazuzizazuzaaaa
urwij z nim jakikolwiek kontakt to sukinsyn!!! wie czym zbajerować i tą bajerę stosuje bo działa-tak funkcjonują takie typki na internetowe znajomości też uważaj-ja mam jednego kumpla który chce się spotkac ale trzymam go w dalekim dystansie, do naszego spotkania prawdopodobnie nigdy nie dojdzie i to tylko kolega

Gość zazuzizazuzaaaa
rozejrzyj sie dookoła na pewno znajdziesz sobie fajną przyjaciółkę czego życzę Ci z całego serca

Gość zazuzizazuzaaaa
znikam, muszę być w miarę rześka jutro :) pozdrawiam gorąco ach nie wiem jakie masz układy z mamą, ale jeśli ok, to pamiętaj, że mamy bywają nieraz jak przyjaciółki :) dobranoc :)

Gość clumas
taak, moja mamuśka to mistrzostwo świata ! dzięki za rozmowę, naprawdę pomogła mi otworzyć oczy i w jakiś sposób się do niego zrazić. mam nadzieje że tak zostanie.... dobranoc :*

Gość ten dzień
źle sie zaczoł i źle skoczył i nic nie szło wedlug planu ani nie układało sie dobrze,życzeń od męża tez nie było!

Gość Prostytutka z powołania
mi też smutno dziś:(