Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katie 02xxxx

czarny fotelik??

Polecane posty

Gość katie 02xxxx

czy czarny fotelik (9-18) bardzo nagrzewa sie w samochodzie latem??

Gość magdalenka 3333
w hooooi

Ja mam czarny z szarym , ale mam przyciemnione szyby wiec nie bardzo się nagrzewa , tzn jest tak samo cieły jak fotele . Latem wszystko w aucie sie nagrzewa . Ja mam klime więcnawet ciełe fotele niestraszne;p

Gość katie 02xxxx
tez w jednym mamy przyciemnione, ale w drugim nie, a z klima nie moge jezdzic, moze wiec jakis jasniejszy wybrac...

Gość no i BOga wmieszaly...
ty patrz na bezpieczenstwo a nie na kolor :/ szyby zawsze mozesz zaslonic roleta jesli nie masz klimy.

Gość katie 02xxxx
model juz mam.wybrany, jeden z najbezpieczniejszych maxi cosi tobi, poprostu sie zastanawialam nad kolorem, bo mysle, ze to w duzej mierze tez jest wazne.

jak jest upał i w słońcu masz auto to wszystko się nagrzewa ,dlatego zawsze staram postawić tak żeby był w cieniu ,mam czarne siedzenia w samochodzie i czarne foteliki jest dobrze, jak jest duszno ,klimatyzacja robi swoje ,mąż ma w aucie skórzane siedzenia to czasami w lato dupsko mi się przyklei jak postoi w słońcu i nie jest to fajne ale skóra ma to do siebie szybko się nagrzewa, a w moim aucie mimo że czarne to spokojnie można siadać ,więc kupuj czarny kolor nie ma znaczenia ważne bezpieczeństwo dziecka.

Gość katie 02xxxx
ok, dzieki wszystkim za rady:-) a klimy ja nie moge miec, bo jak jest wlaczonaw moim aucie czy meza zaraz dostaje jakby migreny- strasznie mnie boli glowa i zaraz mam katar,wiem dziwne, czy mozliwe, ze moje dziecko tez tak bedzie reagowalo? wiadomo, ja moge sie przemeczyc

Zawsze można odpalić samochód i trochę go schłodzić zanim wsiądziecie. Niestety większość fotelików ma boki z plastiku czy metalowe elementy i to się będzie grzało. Te roletki na okna też trochę odbijają. Też mam czarny fotelik dla dziecka które ma się urodzić w lecie.

Gość Mamagata1988
Ja miałam czarny dla niemowlaka i jak przyszło lato musiałam go co chwile wyjmowac bo sie pocil jak cholera tez pieluche podkladalam mu