Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beijanka17

Idę na pogrzeb babci chłopaka - jak się ubrać? Co kupić? Jakie znicze? J

Polecane posty

Gość beijanka17

Czy powinnam zanieść wieniec? Czy znicze tylko? Kwiaty może cięte? Ale jakie? Jak powinnam się ubrać? Umalować? Wiem że głupie pytania ale nigdy nie widziałam jego rodziny i nie chcę ani wyjść na dewotkę ani na puszczalską czy głupią

Gość na czarno sie ubierz
ubierz sie na czarno alob kombinacja czarno-szara, z makijazem nie przesadzaj, daj jakies minimum jesli sie malujesz na codzien wienca nie musisz, moga to byc roze

Gość beijanka17
A jakiego koloru róże? I jakie buty? Płaszczyk mam taki brązowy - myslicie że ok?

Gość groszek02
ubierz czarne spodnie i czarną bluzkę płaszcz może być ogólnie się przyjmuje że kwiaty powinny być białe zazwyczaj są to róże lub lilie możesz jednego kwiatka kupić

Gość cvzczfa
Kolory ubrania wcale nie muszą być czarne. Powinny być jednak ciemne. Pomaluj się, ale tak codziennie, a nie "wyjściowo". Nie wieniec, tylko kilka kwiatów (n. róż). Kolor kwiatów obojętny. Licz się z tym, że możesz być zaproszona na stypę, więc pod płaszczem miej eleganckie, ale też ciemne, stonowane ubranie. Bluzka nie może być wściekle różowa, czy żółta, ale wcale nie musi być czarna.Może być w każdym ciemnym kolorze.

Gość beijanka17
A jaka biżuterię?

Gość ło matkkko
To prowo. Nie wierze, ze mozna sie martwic o makijaz i bizuterie idac na pogrzeb

Gość cvzczfa
Biżuterię stonowaną, mało krzykliwą. Jakiś wisiorek na szyję i ew. małe kolczyki. I wystarczy.

Gość cvzczfa
To nie musi być prowo. Dziewczyna idzie na pogrzeb obcej osoby, więc nie jest przytłoczona smutkiem, natomiast martwi się o to, jak ją będzie postrzegać rodzina chłopaka i nie chce strzelić gafy nieodpowiednim ubiorem. Wcale się nie dziwię.