Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gerdia

pomocy nie chudnę

Polecane posty

Gość Gerdia

Witam Zmagam się z następującym problemem. Przy wzroście 175 cm ważę obecnie 64,5 kg. Może nie jest to jakoś bardzo dużo tylko że ta cała masa skumulowała się na pupie, biodrach i udach. Wyglada to strasznie. Jednym słowem mam wielki tyłek a resztę ciała drobną. Zaczełam diete na zdrowy rozsądek - który jak się okazuje wcale nie był taki zdrowy. Dostarczałam organizmowi po 1000 kcal. plus 1 h aerobicu dziennie. w tydzien z 68,5 kg waga spadła do 64,5 byłam wniebowzięta. W 2 tygodniu przy tych samych ćwiczeniach i podobnej diecie nie schudłam już kompletnie nic. Postanowiłam dołożyć jeszcze 1h rowerka dziennie. Mija 3 tydzien morderczych treningów a waga stoi. Biore L karnityne przed cwiczeniami. I nic nic nic. Co robić? Tylek też mi się wcale nie zmniejsza mimo 2 h treningów dziennie. Czy nawet gdy nie chudne a tak mocno ćwicze tkanka tłuszczowa z ud ma szanse sie spalać?. Nie wiem już co robić.Dodam że obecnie jem troche więcej. Duzo warzyw gotowany drób i ryby. 1 owoc dziennie i jogurt naturalny. Nie podjadam słodyczy ziemniaków ryżu makaronu ani chleba. Brak mi juz motywacji jak pozbyc sie tej wielkiej pupy? proszę o pporady