Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama czwóreczki!

Mam dosyć dzieci własnych!

Polecane posty

Gość Mama czwóreczki!

Dziewczyny co ja mam robic opadam sił mam czworo dzieci (6l , 4l , 2l, i 2 miesieczne) nie daje juz rady ten tydzien jest straszny najstarsza jest w domu poniewaz p.nauczycielka skrecila noge. Ja jestem zupelnie sama , meza od 6.30 do 18.30 nie mam jest w pracy maluchy ciagle krzyczą kłocą sie nie daje im rady tłumaczenie juz nie pomaga , nawet zbilam ich bo dupie stwierdzili ze ich nie bolalo. Czuje ze wybuchne , nie daje sobie rady . . .

Gość pablichoman
rób wiecej dzieci

Gość lkjnojaa
zdejmij im gacie i wlej każdemy na goły tyłek mocno niech poczują a potem powiedz im że ciebie jeszcze bardziej boli głowa i zaraz ci pęknie jak sie nie uspokoją....

Gość hmmmmmmm.
Pomyśl teraz, że kocyk był za śliski i dwójka młodszych się wyślizgnie. I Co ? teraz już kochasz i nie masz ich dość prawda ?

Gość piąte sobie jeszcze zrób
:o skoro nie dajesz rady z dziećmi to po co ci ich tyle było? :o Wiesz co to są prezerwatywy lub inne środki antykoncepcyjne?

Gość lkjnojaa
Pokaż im że jestes człowiekiem,czujesz tak samo jak oni a w dodatku jesteś za nich wszystkich odpowiedzialna i bezwzględnie maja ci być posłuszni! Mów do nich jak do dorosłych-dzieci mają kilkukrotnie większa inteligencje niz dorosły człowiek -zrozumieją szybciej niż myślisz!

Gość Mama czwóreczki!
Każde moje dziecko było zaplanowane , mamy piekny dom kazdy maluch ma swój pokój , tylko nie daje rady jak oni ciagle krzyczą kłoca sie mam tego dosyc , ciagle ich proszę a oni nic. Kocham swoje dzieci ale to po malu mnie przerasta.

Gość lkjnojaa
Jeśli dziecko jest nieposłuszne to dlatego że jest inteligentne i jak inne zwierzęta walczy w stadzie o dominację,będzie próbowało ci ją odebrac na każdym kroku -bądź więc autorytetem i dominuj zdominuj to towarzystwo! Oni są trybikami a ty mechanizmem oni mają chodzic tak jak ty im nakażesz!

kochana ja też mam czworo uwierz mi na słowo teraz to jeszcze nic poczekaj jak podrosną takie starsze są gorsze niż maluchy

To statystyki masz co dwa lata dziecko :-) Najmłodszemu to nic nie wytłumaczysz ale ono chyb głównie śpi, nie? Zostaw ich w pokoju na chwile i się wycisz na kilka minut od razu ci to pomoże

Gość Mama czwóreczki!
A ja myslalam ze za 3 lata juz się uspokoją , to mnie pocieszyłas Kochana.

Gość bo nie wystarczy tylko urodzić
trzeba je nauczyć, żeby kochały swoje rodzeństwo. A ty wolisz tylko się wściekać i uważasz że jak mają gdzie mieszkać, w co się ubrać i nie chodzą głodne to już nie potzrba im więcej.

uwierz mi na słowo że nie będą się kłócili wyzywali masakra jednym słowem

Gość Mama czwóreczki!
Tak mała śpi i je teraz jest chora i proszę starszych żeby nie biegali i nie krzyczeli po salonie tylko bawili się w swoich pokoja ale te proszenie nic nie pomaga 2 latek biega rzuca samochodami w starszych i tak caly dzien oni wogole sie niemęczą

Gość Chciałabym mieć
cztery ale vipowskie konata w banku! Dzieci odpadaja! Cztery razy to bym chciała ale wyjechać na bora-bora Mogłabym mieć też cztery razy więcej wolnego czasu ale dzieci -uchowaj boże!

trzeba je nauczyć, żeby kochały swoje rodzeństwo. a kto ci powiedział że te dzieci się nie kochają?

Gość a może jakaś pomoc
by ci się pzrydała, może pomysl o niani.

Gość Mama czwóreczki!
One się Kochaja ,i są uczone szacunku do siebie tylko ten cały tydzien jak by demony wnich wstopily. Baja już im nie pomoże , każdy chce oglądać inna. Też mysle o niani , ale rozwaźam tez przeczkola.

Gość Mama czwóreczki!
Campari34 ale w jakim wieku masz dzieci? Jeśli moge wiedziec.

Gość ona rozwaza przeczkola
analfabetko, wiez lepiej slownik poczytaj :O

Wszystkim nam już daje w kość siedzenie w domu. Bo niby można wyjść, ale nie to co wiosną. Jeszcze trochę i całymi dniami będą biegać po ogródku (skoro masz dom...) i hałas się zmniejszy ;P

Gość mama gadkow
ja mam trojke-19,3 i 3 miesiace. Dzieci to gady :)

Gość Mama czwóreczki!
Oj to juz duże :-) moje bandzory własnie bawili sie w snieg wysypujac mąke. I jak tu nie zwariowac

nie no az tak to ja nie miałam mąki to mi nie rozsypywali głównie o zabawki i bajki chaje są

Gość Mama czwóreczki!
Wyszłam na sekunde po pranie do suszarni nie wiem czy wytrzymam ciagle chodze i sprzątam po nich .