Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana troszkę...

powiedzcie mi

Polecane posty

kochałam się zmoim chłopakiem dzień po okresie bez zabezpieczenia. generalnie był to dzień niepłodny. okres powinnam mieć 6 marca. dzisiaj jest 9 i nie mam. zazwyczaj bolały mnie piersi około tydzień przed okresem, bolał mnie brzuch. na ogół miewałam dość regularnr okresy, raz na jakiś czas kilka dni się spóźnił ale praktycznie zawsze miałam jakieś objawy. Teraz nic. Tylko wczoraj lekko pobolewał mnie brzuch w dole. innych objawów nie zauważyłam. czy jest duże prawdopodobieństwo że jestem w ciąży? proszę o odpowiedzi kobietki

Gość groszek02
po pierwsze nie każda kobieta w dni niepłodne jest niepłodna po drugie jak jesteś młoda może ci się okres spóźniając mojej koleżance spóźnił się kiedyś 6 miesięcy 16 lat w tedy miała

Gość koszula nocna w paski
możesz już zrobić test

Gość zaklopotanaa dwaa
kurde jakbym czytala o sobie :) ja jeszcze do okresu mam kika dni ;( ale tez wczesniej mnie pobolewaly cyce no w sumie teraz cos czuje lekko bola mam nadzieje ze wszystko ok i sie pojawi , Tobie rowniez,

Gość zaklopotanaa dwaa
na pewno nie jestesmy w ciazy, po okresie sa dni nieplodne! wszystko gra git majonez

no tak ale ja na ogół najczęściej miałam cykl 28 dniowy, najdłuższy jaki miałam to 35 dni i to z powodu dużego stresu. a co mogły oznaczać te pobolewania brzuch które miałam wczoraj? były charakterystyczne dla bólów miesiączkowych

Gość groszek02
"po okresie sa dni nieplodne!" kurwa pani na biologi mówiła że to zależy od baby co do cyc nie przy każdym okresie bolą moją matkę całe życie dół brzucha bolał a cyce nie teraz ją tylko cyce bolą a mnie 2 razy do roku dół brzucha że aż ketonal muszę wziąć bo nospa nie pomaga

zakłopotanaa dwaa a ile masz lat? chciałabyś mieć dzidziusia?:-)

gdybym była w ciązy to generalnie by wyszło że pierwszy miesiąc już za mną. jedyny objaw-brak okresu, spóźnia się czwarty dzień. żadnych innych objawów

groszek 02 ale boli Cię dół brzucha jak masz okres? czy tak poprostu?

ja 3 razy podczas okresu miałam takie bóle że wylądowałam na pogotowiu, zastrzyki pomogły... na szczęście długo już nie miałam takich katuszy. Teraz dużo bym dała żeby pojawił się jakikolwiek bół:-) a tak poważnie to trochę się martwię, mam nadzieję że tylko się spóźnia ale będzie, jeśli nie to wponiedziałek będę musiała zrobić test...

może ktoś jeszcze coś powie w tym temacie? pocieszy?:-) może jakaś dziewczyna też długo czekała na okres i nie miała objawów miesiączki ale w końcu się pojawił?

Nawet jesli sie ma regularne miesiaczki to nawet wtedy "dni nie plodne" moga sie zdarzyc plodnymi- choc rzadko. A jesli ty ogolnie masz nieregularne miesiaczki to u ciebie nie ma czegos takiego jak dni nieplodne, bo nie wiadomo w ogole kiedy to wypada. Takze prawdopodobienstwo ciazy jest duze, choc wcale nie musisz byc. Bo zajsc w ciaze to tez nie taka prosta sprawa. Znam takich ktorzy robili to bez zabezpieczenia i dziewczyna zaszla dopiero po pol roku, jak i takich co od strzala. Generalnie to ja bym jeszcze poczekala na bo miesiaczka moze sie jeszcze pojawic jesli masz je nieregularnie. Teraz tym bardziej moze sie nie pojawiac, bo jestes zestresowana ewentualna ciaza,a to czesto zatrzymuje miesiaczke.

nie nie, chyba troszkę źle doczytałaś. z reguły miesięczki mam regularne, max 2,3 dni poślizgu, raz mi się zdarzyło pamiętam 7 dni, ale w tym czasie miałam objawy, stres przedmięsiączkowy, teraz nic, wczoraj tylko tak jak pisałam miałam charakterystyczny ból brzucha

masz rację, muszę tak zrobić. ale mam nadzieję że to jednak nie ciąża, chciaż mój chłopak napewno by się ucieszył. często mi ostatno wspominał o dziecku, ale ja jeszce nie chcę... mam 20 lat, chciałabym jeszce trochę poszaleć:-) a przedewszystkim najpierw ślub- potem dziecko

jessica dzięki za miłe słowa, ale lepiej trzymaj kciuki żeby nic nie było:-)

Podoba mi sie twoje podejscie. Najpierw slub- potem dziecko. Masz racje. Teraz to rzadkość. Tak trzymaj. Pod warunkiem ze jednak nie jestes w ciazy. Inaczej sie nie sprawdzi.