Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a_psik_

były zalety, to może teraz WADY życia w UK :)

Polecane posty

Gość gość
Jak sie kasa skonczy to zawsze wuefista moze przyjechac do uk i nakosic bo ma takie cv i referencje po byciu leaderem ze 90% z was nie bedzie nigdy miec. I miec beke z was fizoli tyrajacych za bezdurno. W PL juz dzis nikogo nie zwalniaja bo jest koniunktura i pracodawcy zatzrymuja ludzi podwyzkami pensji. Wasz wiedze o polskim rynku pracy sprzed 10 lat emigracyjna parówo czyli hooy wiesz .

Gość gość
I znowu UK go uratuje? A przecież tak mu się tutaj nie podobało. Jeszcze przyjdzie koza do woza tylko że tym razem z jego angielskim będzie sprzątał sracze. Będzie team leaderem brygady sraczomyjów o ile w ogóle wpuszczą śmierdziela do UK w co wątpię.

Gość gość
Prawde pisze. Wuefista ma paszport polsatu i do uk wjedzie bez problemu po hajs :classic_cool:

Gość gość
Taaaa na paszport polsatu chyba.

Gość gość
Milka1987 Po pierwsze ty widzisz swiat prz3z perspektywe swoich tragedii osobistych. Po drugie -- sorry ale z twojej wypowiedzi widac jak na dloni ze nie masz zadnego wyksztalcenia i nie potrafisz logicznie myslec. Wylewasz zale bez ladu i skladu i bez interpunkcji. Przykro, ale osob niewykwalifikowanych jest w kazdym kraju od metra i nikt ci super egzystencji nie zapewni. Ja tez mieszkam w Leicester. W 2 osoby w domu a nie 8. Nie ma grzyba i tym podobnych atrakcji. Prowadze normalne zycie.

Gość gość
Ja też tak mam tylko w Glasgow. Żyję dostatnio i niczego mi nie brakuje. Ten bingol/wuefista to psychicznie chory osobnik sądząc po jego wpisach.

Komunikat do osoby z Leicester która wypowiedziała się powyżej: spójrz na swoją wypowiedź i dopiero osądzaj innych .....Bo skoro ja Twoim zdaniem mam problemy natury edukacyjnej to może Ty powinieneś też nauczyć się np: tego ze jeśli piszesz do kogoś to nie piszę się ty,tobie,ciebie itd.Tylko Ty,Tobie, Ciebie....i radzę nie baw się w psychologa bo się pogrążasz; )

Gość gość
dzieckiem się lepiej zajmij skoro pracować ci się nie chce beneficiaro

Gość gość
Alez kochanie nie masz 'problemow natury edukacyjnej' jak to gornolotnie ujelas. Po prostu nie masz wyksztalcenia i nie umiesz zwiezle pisac. To nie jest wartosciowanie, tylko stwierdzenie faktu na podstawie twojej wypowiedzi. Ajesli ci zle z brakiem tej uniejetnosci to idz do psychologa i/lub na uniwersytet :-)

Nie mogę uwierzyć że istnieją tak zawistni ludzie jak wy .....Czujecie się lepiej kiedy komuś dokopiecie nawet jeśli nie znacie człowieka oceniacie. Musicie być bardzo brzydcy w środku skoro to sprawia wam przyjemność . Jeśli sądzicie że to mnie zabolało to przykro mi ale ja w przeciwieństwie do takich ludzi jak tu powyżej te dwie osoby nie jestem nie muszę nikogo obrażać by poczuć się lepiej to się nazywa słaba psychika i niska samoocena bardzo wam współczuję

Gość gość
Te nadwiślańskie zj/eby nikomu nic nie dokopią w swoje bezsilnej zazdrości. Oni dobrze wiedzą o tym że my emigranci żyjemy na dużo wyższym poziomie niż ta polska hołota. Tej różnicy nigdy nie pokonają bo PL jeszcze przez dziesięciolecia pozostanie w czarnej doopie Europy. Ale tyle ich że sobie poszczekają a karawana jedzie dalej. Bingole/wuefiści nienawidzą swojej sytuacji ale tego też nie potrafią zmienić. Więc niech sobie piszą bo z każdym zdaniem udowadniają swoją bezsilność.

Gość gość
20.38 Ale jaka zawisc, dziewczyno mysl logicznie. Ktos ci po prostu powiedzial, ze nie umiesz spojnie pisac, i jak widac podzialalo bo twoje kolejne wypowiedzi byly znacznie bardziej zwiezle. Kto ci dokopuje? Chyba masz jakis kompleks. Kto na litosc b. jest zawistny -- najpierw sie zalisz jak to ci zle i jakie masz ciezkie zycie, a potem posadzasz innych o zawisc. Jesli jest tak jak mowisz, to czego ci tu niby zazdroscic? Troche logiki, plss.

Czasami czegoś nie da ująć się w dwóch słowach ....nie sądzisz ???? Nie chodzi tu o zawiść względem mojej osoby bo rzeczywiście nie ma czego zazdrościć "mówię tu o tym co przeszłam w ostatnich miesiącach " ale posiadam coś czego brakuje tu np na forum wielu osobom

Gość gość
Czyli dziecko i konkubenta, tak?

Czyli nikomu nie życzę źle nikogo nie obgaduje i nikomu nie zazdroszczę bo życie jest zbyt krótkie .....