Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonia_91

OPERACJA NOSA, KOGO WYBRAĆ!

Polecane posty

Gość gonia_91

Cześć wszystkim! Czytam te wszystkie posty i nie moge się zdecydować na nic.. mam już uzbierane pieniądze, jestem na etapie szukania lekarza. Jestem z Gorzowa Wlkp. więc chciałabym kogoś z Poznania, Szczecina lub Wrocławia.. Chce tylko usunąć garb.. nie wiem czy to sie zalicza do całkowitej korekcji ? bo chce tylko garb, bez zmniejszania nosa , zmian czubka. Ile płąciłyscie za swoje operacje. Podawajcie kwoty, gdzie i u kogo bardzo prosze..

Witam ja też jestem na etapie poszukiwań ale troszkę inny teren Kraków Rzeszów ale nie mowie ze ma być z moich okolic szukam dobrego specjalisty, potrzebuje fachowca który nie spartoli i zna się na rzeczy, najbardziej się zastanawiam czy większość postów nie Pisza sami lekarze którzy wabia do siebie tymi słodkimi opisami nic nie boli itp. Aż za kolorowo to wygląda jeśli ktoś jest po zabiegu mógł by wysłać zdjęcia przed zabiegiem po i u kogo był bym wdzięczny pozdrawiam to mój adres sos897@wp.pl

Gość natala 66
Cześć. Ja mam też problem kogo wybrać do operacji mojego trudnego nosa. Na wielu forach przewija się tylko dr Szczyt, ale przecież on jest mocno przereklamowany ma program w tv i w dodatku ktoś jeszcze pisał że dr ma problem z ręką i te ogromne kolejki na operację do niego. Trochę napisane jest o dr Charazińskim a prawie w ogóle nie piszecie kto był u dr Lembasa albo u Osucha. Rozwińcie ten temat bo mam wielki dylemat a mieszkam na południu Polski.

Gość rzeźnik,
wybierz mnie, satysfakcja gwarantowana albo kop w d..e!

Gość Szczytowa
Ja robiłam 12 lat temu u Szczyta, jak był jeszcze nieznany:) od 12 lat żyję bez kompleksów.

Gość rzeźnikowa
kop w d...e

Gość natala 66
Ponawiam pytanie kogo wybrać do operacji nosa. Niech piszą ludzie po przejsciach i z doswiadczenien.

Gość natala 66
Ponawiam pytanie kogo wybrać.

Gość julian cyborg
mnie!

Gość natala 66
Piszcie kto miał kontakt w sprawie korekcji nosa u dr Mazana w Katowicach.