Kinia1814 0 Napisano Marzec 9, 2012 Za 5 mc-y będę miała 18 lat! Mój chłopak chce mi wylizać tyłeczek wstydzę się mu go pokazać! Jesteśmy ze sobą prawie półtora roku i od jakichś 8 mc-y się kochamy, jestem od niego młodsza o 7 lat i jest to mój pierwszy facet z którym się kochałam. On mówi że mam piękny tyłeczek i robi wszystko by go podejrzeć a się wstydzę mu go pokazać i mam inne zdanie na ten temat ponieważ mam trądzik na pupie a on twierdzi że wcale mu to nie przeszkadza!. Dotąd wszystkie nasze zbliżenia wyglądały dość intymnie tzn. przy zgaszonym świetle. a od niedawna on bardzo chciałby też na mnie popatrzeć, a gdy ostatnio podejrzał mnie i już pozwoliłam mu trochę popatrzeć to normalnie oszalał i teraz na wszystkie możliwe sposoby chce mnie namówić na wylizanie mi kakaowego oczka bo twierdzi że wygląda bosko i nie może się powstrzymać. Na minetkę już mu pozwalałam bo strasznie nalegał.Podoba mi się to ale narazie nie chce nic więcej, nie mogę przełamać wstydu. Bardzo go kocham i on twierdzi że wzajemnie w końcu widuje się ze mną już od ponad roku prawie codziennie. Czy mam się czego wstydzić? Lub czy możliwe że on kłamie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach