Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana89

Nic nie pomoga na grzybice pochwy:( Potrzebuje pomocy;(

Polecane posty

Gość kingaaaaaaaaaa
Poza tym pije codziennie kefir, dużo wody niegazowanej, jem mało słodkiego a więcej owoców i warzyw, ponieważ od czterech lat wracała mi grzybica i nie chce już jej. Lekarze g***o się znają, jeden mówił tak. drugi tak... aż w końcu sama zaczęłam działać i udało się. Jeszcze dwa razy w tygodniu biorę iladian na noc, tak profilaktycznie i żel zmieniłam na lepszy do mycia pochwy. Pozdrawiam

Gość gość
idz do porzadnego lekarza, kuracja powinna trwac dluuugo, pol roku i wiecej, jesli nie mozesz sie pozbyc grzyba. poszukaj w necie "Stanowisko Zespołu Ekspertów Polskiego Towarzystwa Ginekologicznego dotyczące etiopatogenezy i leczenia nawrotowej postaci drożdżakowego zapalenia pochwy i sromu" i tam wszytsko znajdziesz. gwarancji wyleczenia nie ma.

Gość gość
Mnie ginekolog zalecała kwaśne nasiadówki - w wodzie z paroma łyżkami octu. Poza tym mycie w chłodnej wodzie, grzyb potrzebuje ciepła do rozwoju.

Gość gość
Witajcie chyba ja mam najgorzej męczę się już rok ginekolodzy mi nie pomagają leki nie działają a wy kupiłam połowę apteki ciągle jest czerwona pieczę i jest biała wydzielina jestem załamana nie wiem co robić nie uprawiam sexu noszę bawełniane majtki myje się wodą nie mam siły nikt mi nie pomoże