Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjabng

Jestem w 7 miesiącu ciąży, mąż nie chce się ze mną kochac. :((

Polecane posty

Gość alicjabng

Mój mąż jest niereformowalny... Nie chce się ze mną kochac bo twierdzi, że boi się o dziecko. Nic do niego nie trafia, mówi że jakoś jest mu głupio kochac sie bo myśli w tym momencie że w brzuchu mam dziecko. Nie wiem juz co robic. Ja mam ogromny popęd, tak od II trymestru od początku miałam większy i co ja mam zrobic....

Gość alicja3333
ja jestem już na rozsypce 38 t.c. i nie kocham sie z męzem od sierpnia bo powiedział, że nie chce poobijać dziecku główki.:O Nie zmuszam go masturbuje się :O

Gość leti.tia
To nie moga was w inny sposob zaspokoic, skoro tak sie boja o te dzieci? A zobaczycie, po porodzie sytuacja sie odwroci. To oni beda za wami chodzic, a wy nie bedziecie mialy ochoty na sex z powodu zmeczenia i hormonow. Tylko niech wam wtedy nie przychodzi do glowy godzic sie na sex dla swietego spokoju - facet tez moze sie sam zaspokoic przez jakis czas.

Gość alicjabng
Ja też zaspokajam się sama, nawet mi przyszło filmy oglądac podczas nieobecności męża. Już mam dośc... On nawet usłyszał od lekarza że dziecku nic nie grozi, ale dalej swoje. Mówi, że przeszkadza mu ta świadomośc żę dziecko jest w brzuchu ze jest on juz taki duzy itd.

Gość Kuba..........................
a później wielkie hallo bo zdradza:)

Gość leti.tia
Kuba......... > Nie rozumiem?? To chyba kobieta ma pretekst do zdrady w tej sytuacji.

Gość alicja3333
tez ogladam filmy i zaspakajam sie sama, troche mi głupio a co poradzić:O w kompie historii jak zerknęłam to mój mąz też ogląda filmy erotyczne jak ja w nocy śpie :O

Gość alicjabng
no właśnie chyba coś ci się pomyliło

Gość alicja3333
pajac jeden zamiast przyjść i mi wymasować chociaż plecy bo mnie boli to sam sie grzmoci na internecie

Gość szczęściara!!!!
ja tylko marze, aby mąż się odczepił, kombinuje co zrobic aby mnie dzień w dzień nie obłapiał, ból brzucha i głowy nie dziala :O Teraz smaruje się maścią cepanową ......

Gość a czy macie
twardy brzuch po orgazmie?

Gość alicja3333
czasami, ale twardnieje mi gdy się wkurze lub gdy dużo chodzę

Gość a czy macie
ja mam twardy zaraz po orgazmie i zastanawiałam się czy to normaqlne. nie przejmujcie się kobietki ja jestem w 6 miesiącu i mój mąż też już coraz mniej chce... Tłumaczy ze jest zmęczony. Nawet jak mu proponuję że zajmę się nim oralnie też nie chce... Żałośni są Ci faceci...:(

Gość alicjabng
Mój też nie chce orala nawet. Powiem wam ze zawsze to ja mialam większy popęd, ale wcześniej kochalismy sie regularnie i było wręcz super, a teraz taka posucha...