Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce a sie boje

chcialabym podjac prace a sie boje

Polecane posty

Gość chce a sie boje

tak przegladam oferty pracy dla studentow i znalazlam np "pakowaczka". mysle sobie to by bylo fajne, przeciez to nic trudnego,ale sie boje i nie robie nic w tym kierunku ani nie wysylam maila ani nie dzwonie.nie potrafie sie przemóc. mam jakas blokade ze zaraz mnie wysla na drugi koniec miasta,oszukaja,sama nie wiem.przeciez w koncu bede musiala isc do jakiejs pracy a panicznie sie boje. kiedys zadzwonilam w sprawie ogloszenia ale jak mnie gosciu zapytal o nazwisko od razu sie rozlaczylam,nawet nie wiem dlaczego jakis odruch obronny czy co? jak sie przemóc?chce w koncu pracowac,jak sie pozbyc tego strachu a moze jaka praca bylaby najlepsza na poczatek zebym sie tak nie peszyla?prosze pomozcie

Gość chce a sie boje
prosze pomozcie

Gość l o l
"kiedys zadzwonilam w sprawie ogloszenia ale jak mnie gosciu zapytal o nazwisko od razu sie rozlaczylam,nawet nie wiem dlaczego jakis odruch obronny czy co?" :D🖐️

Gość chce a sie boje
pistazie nie wiesz jakie mialam zycie z cala pewnoscia bajka to to nie byla,po prostu nie potrafie sie przemoc,nie wiem o co biega czy za duzo sie nasluchalam jak to pracodawcy oszukuja wykorzystuja itp czy co. idac na nowa uczelnie nie mam takich problemow a jesli chodzi o prace to zaraz sie wycofuje

Nie masz nikogo po znajomosci kto by Cie "wciagnal" do pracy? Nie boj sie musisz udowodnic zeby Ciebie wlasnie wybral pracodawca ze dobra osobe przyjmuje.Dasz rade nie bedzie tak zle i troche odwagi mniej

Może chcesz spróbować jako konsultantka firmy Avon? Chcesz poznać szczegóły napisz, a wyjasnie na czym to polega.

Gość spoko loko
Miałaś "nienormalny" dom albo rodzice pili?