Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BrightCrystal

dlaczego on z nimi flirtuje, okłamuje je i okłamuje mnie

Polecane posty

Gość siadjksamnd,masdn,masnd
sabina nie chce cie krytykowac bo sama bylam dlugo w bardzo toksycznym zwiazku, ale mysle sobie ze u ciebie relacja jest dziwna- jestes z kims komu nie ufasz, na kogo masz tzw haka. tu chyba moja droga brak jest uczucia a jestes z nim z innego powodu. nie bierz tego do siebie- ja stosowalam podobne gieski az w koncu zadalam sobie pytania, czy ja walcze o milosc czy o kontrole? o pierwsze nie tymi metodami a o drugie po co?

Gość sabina *
czasem się zastanawiam, czy dobrze zrobiłam przebaczając mu i nie kończąc związku zależało mi na nim, kochałam go i nadal kocham ale ta zadra siedzi w człowieku i nie pozwala w pełni zaufać

Gość sabina *
dlatego, że w czasie, gdy ta sprawa "wyszła" byłam w ciązy

Ojej masakra, dlaczego Ty jeszcze z Nim jesteś? Skoro teraz tak sie zachowuje to co będzie dalej? Jak dla mnie to tacy ludzie sie nie zmieniają. A tym bardziej ludzie spod znaku bliźniąt - sama kiedyś znałam takiego, a i naczytałam się na innym forum i mnóstwo kobiet narzekało na facetów spod znaku bliźniaka i co dziwne właściwie tylko na bliźniaków. Zdrada to nie tylko seks - zdradził Cię już emocjonalnie, psychicznie. A skoro przyszło mu to z taką łatwością to i ta druga zdrada też nie będzie trudna. A fakt, że mieszkacie za granicą niczego nie zmienia, popieram wypowiedź wyżej. I nie powinien Ci robić awantury, że grzebiesz w jego rzeczach - skoro jesteście razem to nie powinien mieć przed Tobą tajemnic.

Gość siadjksamnd,masdn,masnd
a no to teraz rozumiem ze bylo ci jeszcze trudniej. mam nadzieje ze u was w porzadku, powodzenia

Gość bliźniak?
Mój tez już jest były,bo to nie był jedyny dowód nielojalności.A przy tym lubił drzeć mordę z byle powodu.

Gość sabina *
jest ok fajerwerków nie ma, ale pracujemy nad sobą i związkiem ale bywa ciężko czasem jak diabli A Ty Autorko zrób jak Ci serce radzi zastanów się, dlaczego jesteś z tym człowiekiem kim on jest dla Ciebie i kim Ty jesteś dla niego

Gość sabina *
A długo razem jetseście?

Nie chcesz robić nic bezmyślnie? Mi sie wydaje, że gdy druga osoba robi coś takiego to nawet nie ma o czym myśleć, bo wszystko jest jasne. Myślicie, że ktoś to tak robi może kochać? A Ty nie możesz wrócić do Polski?

Gość Justyna naturalna blondyna
Obawiam się tylko, że skończy się to w ten sposób, że on zacznie się jeszcze bardziej kryć. Ale się nie zmieni, nie ma szans

Gość sabina *
ja tez postaram się jeszcze tu zajrzeć powodzenia Autorko!

boshe... wiecie co zrobilam, od zdania do zdania, napomknelam "ze jak cos znajde" i co sie stalo... oczywiscie z wrzaskiem " znow mi grzebierz w rzeczach" bla bla bla, wysmialam go, wyszlam udajac ze zmysla, ze widocznie ma cos na sumieniu itd... boze musze z kims pogadac, chce mi sie wyc i wszystko co najgorsze, macie racje taki zwiazek nie ma sensu... :((((

Gość sds,a,dlksajdlkasd;okas;
mowialm ci nie daj sie zakrzyczec ! to ty masz atakowac. na razie 1:0 dla niego ale gra sie nie skonczyla

zakrzyczeć się nie dałam, bo nawet nie mam zamiaru wchodzić z nim w dyskusje... Jest jeszcze jedna sprawa którą odkryłam, napisał naszej wspólnej koleżance, że chce z nią pogadać, wygadac się, spotkać itd. Pare dni temu napisał jej że się zakochał w swojej ex... Pewnie będzie chciał ją prosić o radę. Myślę że też powinnam się z nią spotkać i wystawić kawę na ławę. Ale nie mam pojęcia co dokładnie mam jej powiedzieć. Nie ufam jej, bo chciała byc przyjaciółką nas dwoje, ale tak się przecież nie da. Nie da się wysłuchwiać dwóch bliskich sobie osób i doradzać obydwojgu...

dodam że mam na nią haka, i mogłabym chyba od niej wszytko wyciągnąć, ale musiałabym ja zaszantażować... i się tylko zastanawiam czy spotkać się z nią teraz czy dopiero po rozmowie...

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
oj autorko zle troche to rozegralas. Bylo trzeba nic nie dac po sobie poznac i obserowwac i czytac na biezaco. Mysle ze dowiedzialabys sie jeszcze wieeeelu ciekawych rzeczy ktore wyrabia Twoj facet. A teraz on bedzie bardziej uwazny, moze nawet zmieni hasla na kompie. Zainstaluj szybko jakiegos key-loggera czy cos w tym stylu. Tylko schowaj ikonki gdzies gleboko w folderachi zmyslonych nazwach zeby sie nie kapnal. Łatwiej Ci bedzie odejsc wiedzac ile on naprawde ma na sumieniu

może i zle to rozegrałam, ale on się na szczęście nie zna na komputerach, i mam nadzieje ze nie wpadnie na to by pozmieniać hasła... gorzej że ja juz tego czytać nie mogę bo mi nerwy szarpie, po prostu chyba będę kopiować, zapisywać i za jakiś czas to przeczytam....

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pobaw sie troche w detektywa i przede wszystkim SZUKAJ PRACY!!! bo i tak z tego nic nie bedzie

Gość moj byl lew
To samo..mimo,ze dziecko juz bylo...Wciaz klamstwa,podwojne komorki,flirty.. Niektorzy prowadza poprostu podwojne zycie !

Gość kajka kajka
Ale bagno! po co Ty dziewczyno z nim jesteś?? sypia z Tobą, flirtuje z inną, zakochuje sie w innej i omawia to wszystko z "przyjaciółką" :-0 jesteś głupia czy lubisz jak Cię boli?

Gość kajka kajka
on robi z Ciebie idiotkę, Ty sama się na to zgadzasz jego koleżanki, przyjaciółki też wiedzą, że niby "jesteście razem" a mimo to dobrze się z nim bawią i być może śmieją się z Ciebie

No to dziewczyny postanowione, zaczynam życie od początku, jak tylko znajde pracę i jakis pokój, pakuje walizki i odchodzę... jest mi źle, po 6 wspólnych latach, ale ten związek nie ma szans...

Gość sabina *
Powodzenia!!!