kochanka88 0 Napisano Marzec 9, 2012 Jaka ich przyczyna? Zawsze miałam co jakiś z tym problem. tabletki odstawiłam dawno, bo we wrześniu. Okres miałam ostatnio 1 stycznia... Ciąże wykluczam, bo test wyszedł na NIE. Czuję co jakiś czas zwłaszcza rano ból brzucha jak przed okresem..... ale okresu nie ma tylko te plamienia..... Poradźcie proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaska300 Napisano Marzec 10, 2012 powtoz test,bo czasem sie myla lub idz do gina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lusesita100 0 Napisano Marzec 10, 2012 też radziłabym ci zrobić test jeszcze raz... chociaż nawet najmniej czulsze testy powinny ciążę pokazać skoro ostatni @ miałaś w styczniu. Ale jeżeli jesteś w ciąży to takie plamienia są bardzo niebezpieczne. Grozic to może utratą dziecka. Po odtawieniu tabletek organizm musi się "zregenerowac" - bombardowałaś go hormonami, więc teraz potrzebujesz czasu aby dość do naturalnego cyklu. Dla pewności zrób test. I idź do gina, żeby "popracowac" nad twoimi hormonami - bo myslę, że właśnie w tym tkwi problem. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach