Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciociaAmelki

myszka Mini-Clementoni

Polecane posty

Gość ciociaAmelki

czy któraś z mam zakupiła dla swojego malucha myszkę mini firmy Clementoni? http://allegro.pl/clementoni-myszka-minnie-interaktywna-edukacyj-bon-i2084777181.html bo chciałam kupic szczeniaczka uczniaczka na 1 urodziny,ale nigdzie nie moge go dostać,a nie chce z internetu.Zobaczyłam wczoraj ta myszke Mini sprzedawczyni bardzo ja zachwalala,ale nie wiem czy jest narawde warta swojej ceny? :) nigdzie nie moge znalesc o niej opinii...

Gość każdy w swoim tempie....
myślę ze na roczek nie ma się co wytracać takie małe dzieci zazwyczaj nie bawią się długo zabawką mój synek ma szczeniaczka ucznia czka ale tak naprawdę największa jego uwagę zwrócił dopiero teraz jak ma prawie 3 lata. Na pewno dzieci są różne ale w takim wieku raczej nie interesują się bardzo za długo zabawką.

Gość ciociaAmelki
własnie zalezy wszystko od dziecka.Mała dostała na święta laptopa z fisher price i o dziwood tego czasu jest to jej ukochana zabawka .Może dlatego,że mała jest niezwykle muzykalna,jak tylko slyszy muzyke to az cała chodzi z radosci .Rano pierwsze co to wyciaga z kosza z zabawkami laptopa i zadne inne zabawki nie istnieja..dlatego myslalam ze to by był dobry pomysł:)