Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nan900000000

Dlaczego tak jest ? :(

Polecane posty

Gość nan900000000

Myślalam że minęlo... a jednak nie. Byłam z D. prawie 2 lata, był moim pierwszym prawdziwym facetem. Ja miałam 19 lat, on 21. Niestety zerwał ze mną, bo jak to powiedział nie byl gotowy na taki związek. Chcial jeszcze sprobować życia. Nie rozstaliśmy się w najlepszych relacjach. Bardzo to przeżyłam. Po 8 miesiącach poznałam J. ale byliśmy razem tylko 3 miesiące. Jednka dzięki niemu zapomnialam o D, ale niestety wyjechal za granice na stale. Teraz jestem z R.(kiedys był moim przyjacielem). Jestesmy razem ponad pół roku. Takiego faceta to ze świeczką szukać. Kocham go, ale nie tak jak D. Często myśle o D, mimo że od rozstania minęły 2 lata. Widuje go bardzo rzadko. Raz na 2-3 miesiące na imprezie, ale wtedy tylko przejdzie obok i nawet na mnie nie spojrzy, zresztą ja na niego też. Ale mimo wszystko tęsknie za nim i nie wiem jak to długo jeszcze wytrzymam:( Nie wiem czasami co robić, mam ochotę do niego napisać, ale wiem ze by mnie wyśmiał więc nigdy tego nie zrobie. Ehh życie jest porąbane

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować