Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekon

Kobiety, powiedzcie czy podobał by sie wam taki seks?

Polecane posty

Gość Czekon

Ostanim razem kochałem sie ze swoją dziewczyną prawie 2 godziny. Na początku zaczęliśmy sie całować namiętnie i rozbierać. Ściągałem powoli z niej ubrania, ona odwdzięczała sie tym samym. Powoli całowałej jej szyje i piersi. Wkońcu zacząłem robić jej minete i delikatnie pieścić ręką jej srom. Ona rozpięła mi pasek, zaczęła ściągać mi spodnie, wkońcu włozyła mi ręce do bokserek i zaczęła dotykać mojego penisa i jąder, wkońcu ściągła mi bokserki, Po jakieś godzinie pieszczenia całego jej ciała położyłem sie na niej chcąc ją dalej pieścić, ale ona sama chwyciła mojego penisa i włożyła sobie do pochwy. Sam stosunek trwał jakieś 40-50 minut. Wchodziłem w nią w różnym tępie, kilka razy szybciej, zeby później bardzo powoli i zmysłowo. Czasami zatrzymywałem sie głęboko w srodku i całowałem ją. Jej ciało wyginało sie, kiedy przyspieszałem ona zaczynała ruszać biodrami, co chwile postękując, ale nie wiem czy miała orgazm...W pewnym momencie czułem tylko ze serce bardzo szybko jej biło, a ona sie wiła i oplotła mnie nogami mocno je zaciskając...Jak myslicie ? są szanse ze doszła?

Gość nieszczesliwa forumowiczka
az sie wzruszyłam :((

Gość pegi warta
nie nam nie

Gość dziewczyna kobieta
*ściągneła 🖐️

Gość dziewczyna kobieta
i tempie🖐️

Jakies to wszystko chaotyczne. I jakim cudem podczas seksu oralnego (ty ja) ona sciagala ci spodnie?

niekoniecznie. Bicie serca jest zwykle przed O. To o niczym nie świadczy. Myślę, że mogła nie dojśc... starała się sama, oplatając ciebie nogami. 1 h gra? To nie tak. Musisz stopniowac napiecie, ale tak aby rosło! A nie tak, że rośnie i opada. To wkurzające. I kobieta sie wychładza z emocji. Boski sex to taki, gdzie rosnie napięcie, minetki robisz kobieta ma O. wielokrotny np 2 pod rząd, czy 3. Potem sex normalny. I też kochając się z nią równoczesnie obejmujesz ją, dotykasz linii pleców, karku, wodząc dłonmi tam i z powrotem. Całujesz( usta, ale i szyja uszy, dekold) i nie przestajesz sie kochac. Musisz umiec robic i jedno i drugie. I tez 2-3 orgazmy. Wtedy taki sex 2 h ok. Inaczej wielka D. ale ruchy frykcyjne to tez sztuka, faceci zwkle wkladaja i wykladaja albo walą na oślep. Moga byc krotkie, ktorkie okrezne, 2 dlubie, 2 kritkie albo inaczje itp.

Gość riguerhtuer
minutka_21 ale sciema... chyba nigdy nie uprawiałaś seksu :O

Gość riguerhtuer
minutka_21 minutka albo miałaś beznadziejnych partnerów

Gość siemiatyczka
stanowczo za długo......!!!!

Gość Rozwiązła Patrycja
dyskusja prawiczka z dziewicą, dodałam do ulubionych :classic_cool:

Gość najlepiej przetrzep porządnie
miała orgazm, odbytniczy und cyckowy.

Gość dziewczyna kobieta
"wkładaja i wykładają" następna 🖐️