Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasadenaa

Czy jestem bardzo żałosna?

Polecane posty

Gość pasadenaa

Chcicałabym,żeby ktos mi powiedzial czy moje zycie jest żałosne: 1.mieszkam sama,czesto czuje sie samotna,mimo,ze mam przyjaciol.Nie mam faceta,bylam tylko w 2-letnim zwiazku z facetem,ktorego nie kochalam(lubilam go i nie chcialam byc sama) 2.mam 25 lat i nigdy nie pracowalam (nie liczac dwumiesiecznego wolontariatu) 3.koncze studia na najlepszej polskiej uczelnic,kierunek prestizowy,ale czuje,ze nic z nich nie wyniosla, i do zadnej pracy sie nie nadaje 4. malo co robie za dnia,poza pisaniem magisterki a nawet nie chce mi sie gotowac,wole zarcie od chinczyka 5.nie chce mi sie juz realizowac swoich pasji,wole siedziec na kafe;p 6.mam 25 lat a zdrowie 40-latki 7.wygladam na 30 lat,taka moja uroda.

Gość gdfgfhgj
ale chociaz meiszkasz sama, ja mieszkam z rodzicami a jestem w twoim wieku. z czego sie utrzymujesz?

Gość pasadenaa
nie mam nadwagi;-) mieszkam sama bo rodzice mieszkaja w innym miescie.mam bogatych rodzicow ktorzy mnie utrzymuja,tutaj przynajmniej nie jest tragicznie.

Gość riguerhtuer
żałosne jest tylko to że nigdy nie pracowałaś. ja mam 18 lat a pracuje ;/ nie jestem z biednej rodzininy, po prostu na swoje zachcianki zarabiam sama :/

Uważam, że nie jesteś żałosna. Czy nie grozi ci depresja?

Gość Ja mam 24
I bylam tylko 10 miesięcy na stażu:( a teraz nie mam szansy na pracę, bo nie mam znajomości. Na studia biore pieniadze od rodziców i czuje sie przez to jak pasożyt:( na szczęście dorabiam sobie i nie musze od nich brać na ciuchy, kosmetyki etc. Autorko, jest wiele osob podobnych do ciebie

Gość pasadenaa
tak..tylko,ze ja zaczelam uciekac od fajnych facetow,bo boje sie ze mnie poznaja naprawde i zobacza jaka jestem zalosna i leniwa(nie umiem zmienic tego)..

Gość pasadenaa
Ja mam 24 a to do akzdej pracy trzeba znajomosci?ja nie amm pracy,bo nie chce mi sie tyrac za grosze podczas gdy dostaje od rodzicow kase na wszystko,czego potrzebuje,taka jestem zalosna

Gość mireczkaa
nie jesteś żałosna tylko leniwa:) JA też w wieku 25lat nie pracowałam, poza dorywczymi pracami ale skończyłam dwa kierunki, wyjechałam na wymianę, jeździłam na nartach, nurkowałam. Znajdź sobie jakieś zajęcie bo jak już będzie maz, dzieci to z szaleńśtwem cieżej:)

Gość pasadenaa
ale ja etz koncze wlasnie drugi kierunek i tez bylam na wymianie erasmusowej:) i moze do mojej zalosnosci dojdzie fakt,ze nie chce meic dzieci,bo nie chce zeby pasozytowaly na mnie jak ja na moich rodzicach do trzydziestki:P bo wiem,ze ja kokosow nie ebde zarabiac z moja motywacja i lenistwem