Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie jej zazdroszcze

ta kobita zas sprzedaje ciuchy za gigant.kase

Polecane posty

ale pokazuje ci się jak już wkleisz w te okno do opisu aukcji allgero ? Może masz odznaczony "edytor wizualny" zamiast "tekstowego" ?

Gość do teneryfy
jak obrabiasz te zdjecia na photo???? super Ci wyszły.

Gość do teneryfy
a czy możesz napisać, czy korzystasz z tych liter glittery? Czy da sie robic polskie znaki?

Podstawa to zdjęcie na białym tle. Jak widziałaś zdjęcie zrobione przeze mnie marne jak cholera :) Wchodzisz w photoscape , wybierasz EDYTOR. Po lewej stronie masz swoje zdjecia z kompa , wybierasz dany plik, nizej pokażą sie wszystkie zdjęcia, wybierasz jedno. Wyswietli się duze zdjecie , pod zdjeciem nizej masz 4 zakładki. Ja najpierw kadruję, kursorem zaznaczam obszar. Potem wchodzę w zakładkę TOOLS, wybieram opcję CLONE STAMP , jako kursor pokaze się takie kółeczko i delikatnie wygładzam jakieś większe zagniecenia na tym moim prześcieradłowym tle, robię to tak, że klikam na obszar który jest najblizej tego zagniecenia i potem klikam na te zagniecenie, to zazwyczaj zajmuje chwilkę, bo chodzi o te najbardziej widoczne zagniecenia. Potem wchodzę w zakłądkę HOME , w opcję JASNOŚĆ,KOLOR - rozjaśnij - wysoki , potem znowu JASNOŚĆ,KOLOR - pogłęb - i tutaj musisz sama ocenić jaki poziom wybrać zeby nie przesadzić. Nie raz trzeba całą czynność od rozjaśnienia powtórzyć, zeby ładnie wybielić tło pod ubrankiem. Potem w tej samej zakładce HOME wybieram ramkę, ja korzystam z "black line 4" . Na sam koniec pomnijeszam zdjęcie żeby szybciej na serwer weszło - również w zakładce HOME - zmień rozmiar - ja wybieram ten co sie zaczyna na 640x ... jak zdjęcie spełnia juz Twoje oczekiwania to zapisujesz i wsio :) Po 10 zdjeciu robisz już wszystko z automatu i zajmuje to napawde mało czasu