Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie jej zazdroszcze

ta kobita zas sprzedaje ciuchy za gigant.kase

Polecane posty

Gość prosta zasadaaaaa
babka ma dobrze zrobiona strone, ladne kolory, fajny dokladny opis . Czemu te ubrania schodza tak drogo? Po pierwsze bardzo dobrej jakosci zdjecia, po drugie kilka zdjec jej corki w bardzo modnych zestawach. dziewczynka widac ze dobrze i dosyc drogo jak na Polske ubrana... Kobiety majace kase i mieszkajace daleko od zary, nexta itd kupuja te ubranka bo kojarza im sie z luksusem, ich dziecko tez moze tak wygladac jak ta mala ze zdjec:) To tak jak z ubraniami asosa ,na zdjeciach zajebiste modelki ,super szczuple, sukienki na allegro chodza za ponad 300 zll ( MIMO ZE TE SAME MODELE NA STRONIE ASOS.COM SA POLOWE TANSZE)I kupuja takie naiwne kobiety suekienke Za 300 zl na allegro mimo ze na stronie mozna zamowic za 150 zl w przecenie a potam sie dziwia ze wcale tak rewelacyjnie nie wygladaja jak modelki 179 z waga 55 kg

Kupujac na stronie nexta trzeba niestety placic karta kredytowa...

Gość diablique1234
apropo aukcji, Czy nie znacie może jakiegoś darmowego, prostego w obsłudze programu do obróbki zdjęć?? Chodzi mi główie o zmianę rozmiaru, zmianę tla itp. A może są jakies programy co tworzą takie aukcje?? Wracając do tematu. Ja tylko raz kupilam uzywane spodenki Next na allegro (za jakieś 25 zł). Miały być "raz prane, nalożone ze dwa razy". Okazalo się że b yla na nich metka z lumpeksu za 10 zl. Dałam nabić się w butelkę. Pewnie kupa rzeczy używanych to lumpeks poprostu. Dla mnie co innego kupić uzywki z lumpeksu, nie wiadomo po ilu dzieciach, a co innego jak matka wystawia używane po jednym dziecku (ciuszki ze sklepu).

Gość jeszcze bym sprawdzila
do Hiena? gdzie ty w Niemczech kupujesz tanio ubranka?

Gość upszafa
Alez w tej Polsce bieda z nedza. Przeciez Next, Zara, H&M to zwykle sieciowki na zachodzie, przeznaczone dla klasy pracujacej :D Tu sie kupuje ciuszki dzieciom na codzien, na plac zabaw itd :D Matko, alez wam wspolczuje.

Gość szocks
moim zdaniem ta dziewczyna jest chora psychicznie i ma klika kont na allegro i sama sobie podbija te ceny

Najtaniej to kupuje w Zarze na wysprzedazach- za smieszne pieniadze. A tak, to wysprzedaze na Vertbaudecie (internetowo), czasami H&M. Oprocz tego outlety luksusowych marek. Po regularnych cenach tez kupuje oczywiscie, ale pytanie bylo o korzystne zakupy.

Gość dsja
"Przeciez Next, Zara, H&M to zwykle sieciowki na zachodzie, przeznaczone dla klasy pracujacej " Przecież u nas też to zwykłe sieciówki. To, że ludzie wolą je kupwać bo ładne i dobre jakościowo to chyba oczywiste. Ty myślisz, że w Polsce te marki to jakiś luksus czy co?

Gość daria1991
Mi się wydaje, że nie powinniście tak się jarać tymi aukcjami i samemu kombinować bo się rozczarujecie. Znaczy próbować każdy może, ale może się skończyć tylko gigantyczną prowizją za wystawianie. To naprawdę trzeba umieć robić.. i jeszcze mieć szczęście w dodatku + kilku podbijających.

Gość daria1991
Samemu nie radzę podbijać bo od razu blokują wszystkie konta.

Gość emilianna
moze kupuja osoby ktore maja za daleko do firmowych sklepow;) ale mnie zastanawia inna rzecz sprzedaje tunike pisze KOLEKCJA LATO 2012 a zdjecia sa jak jej corka w niej chodzi wiec jak to jest?

Gość emilianna
a rzeczy z nexta mozna kupic w halensie i nie trzeba karta placic

Gość daria1991
Bo to taka kolekcja 2012 sprzed paru lat ;)

diablique1234 ja zaczełam używam PHOTOSCAPE , dla mnie rewelacja. Ja porobiłam foty na białym prześcieradle, ale i tak było widać zagniecenia, a tym programem rozjaśniłam tło, pogłebiłam kolor, zmiejszyłam zdjęcie i dodałam ramkę. Jedno zdjęcie zajmuje parę sekund. Dodatkowo masz opcję ze mozesz wstawić kilka zdjeć w jedno oraz dodać kawałek wolnego tła z boku zeby wpisać np. markę. Później wstawię fotę przed i po .

Gość tak biedna i nedzna jestem...
Alez w tej Polsce bieda z nedza. Przeciez Next, Zara, H&M to zwykle sieciowki na zachodzie, przeznaczone dla klasy pracujacej Tu sie kupuje ciuszki dzieciom na codzien, na plac zabaw itd mieszkam w Anglii i tutaj kazda przecietna mama kupuje w next a wcale biedy i nedzy w domu nie maja, wiec nie wiem skad takie pojecie o Polsce. Angielki moga to kupowac, ale Polki juz nie, bo od razu swiadczy to o nedzy?:O nie bardzo jarze...

Gość tak biedna i nedzna jestem...
a kolekcja lato 2012 w next wyszla dopiero w ostatnim tygodniu, gora 2 tygodnie temu, wiec jesli jest juz aukcja z dzieckiem ubranym w te rzeczy, to znaczy, ze nie jest to najnowsza kolekcja...

Moze chodzilo o tunike z Zary, a nie z Nexta? Bo Zara wypuscila juz najnowsza kolekcje w styczniu. Moze kobita kupila co ciekawsze rzeczy- byc moze podwojnie-, ubrala w nie corke, podobila zdjecia pod sciana i wystawila do sprzedazy, bo wie, ze i tak ludzie zaplaca wiecej niz w sklepie? A z ta bida i nedza to mysle, ze o to chodzilo, ze na zachodzie nikt sie tak nie zachwyca tymi markami- w HM i Nexcie dzieci chodza na plac zabaw i do przedszkola. Tylko w Polsce robi sie z tych marek jakies luksusy.

Gość mariokakaka
teneryfa swietnie wyglądaja te zdjecia "po". Mozesz podeslac nazwe programu jakim robisz. dzikekje

Gość do teneryffa
jakich marek sa te sukienki?

program jest bezpłatny i nazywa się PHOTOSCAPE Zdjęcia obrabia sie w "edytorze" . Sukienki : jedna jest Cherokee a druga Marks&Spencer

Gość do teneryffa
bardzo ladne :)

Gość hjkukiill
ja te aukcje tez obserwowalam i w szoku jestem ze to naprawde mozliwe ze ludzie tak wyrzucaja kase w błoto????z jednej strony moze to ludzie ze wsi z malych miejscowosci ktorzy nie maja zary,nexta w poblizu i nie potrafia ładnie ubrac córki maja tzw.gotowce w postaci tej aucji,nie trzeba kombinowac co do czego pasuje bo babka juz wszystko dopasowane ma,nic tylko licytowac.z drugiej strony ludzie z miasteczek czy wsi nie maja az takiuch pieniedzy zeby walic kase w uzywane ciuszki,w warszawie czy krakowie te pensje są wieksze ale w malych miasteczkach czesto to najnizsza krajowa,albo tylko maz pracuje a kobita w domu siedzi.To niby skąd mialaby zeby dac 200 zł za kompleciki z nexta? Ja mieszkam na wsi i owszem moja córka ma ciuszki z nexta,duzo nowych,czesć tez uzywanych ale nie byłoby mnie stac cokolwiek kupic u tej babki,zadna z moich kolezanek tez nie.a nie mam gospodarki i mąz niezle zarabia :-)

Gość ja na twoim miejscu bym sie
moze babcie, wujkowie sponosruja to?

Gość diablique1234
teneryffaa - wielkie dzięki :) o cos takiego mi własnie chodziło. Super wyszły ci te zdjęcia!

Gość do teneryfy
Powiedz mi proszę gdzie wstawiłaś link z tego szablonu bo rozumiem ze po wybraniu wzoru szablonu trzeba skopiowac link i wkleić w aukcję allegro ??? tylko gdzie??

ten długi link, czyli np. z pierwszego tła http://www.glitter-graphics.net/myspacelayouts/3487 kopijuesz całą zawartość tego co jest w okienku. Wklejasz jako pierwszy wers w oknie wystawiania aukcji ( nie może być zadnego słowa wczesniej ) . Tylko zwróć uwagę ze musi być odznaczona zakładka " edytor tekstowy" ( na stronie allgro tam gdzie piszesz opis aukcji w dużym oknie ). I wszelkie zdjęcia jakie chcesz dodać z serwera musisz wstawiać poniżej wklejonego linku ze strony z tłami i zawsze w zakładce "edytor tekstowy" , potem mozesz odrazu przejść na "edytor wizualny" zeby zobaczyć jak to wszystko wygląda.

Gość do teneryfy
tak zrobiłam ale pokazuje mi się komunikat że strona zawiera elementy html i javascrint i że nalezy je usunąć...wiesz coś na ten temat???

właśnie wywaliłem pare worów ciuchów no kurna a mogłem dobrze opędzlować na allegro :) że wam się chce baby