Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hay Lin.

Przytyłam i nic na to nie poradze :(

Polecane posty

Gość Hay Lin.

A jeszcze rok temu byłam taka chuda.:-(Mam 16 lat..i często jestem głodna..przy wzroście 173,5 ważę 55 kilo,czasem nawet 57..tragedia,źle się z tym czuję,nie umiem jeść regularnie.. Niedługo wiosna i chciałabym zrzucić kilka kilogramów,tylko jak? ;(

Ja mam 170 wzrostu i ważę ok 56 kg. Jak ważyłam 52 wyglądałam źle. Zero tyłka, same kości, podkrążone oczy. \ Według mnie Twoja waga jest ok

Gość szz
jedz normalnie, z tym że mniejsze porcje a cześniej. Staraj sie co 3 godziny zjesc jakis mały, zdrowy posiłek, choćby kanapkę czy jabłko. Musisz sie więcej ruszać. Polecam ci pływanie bo to modeluje całą sylwetkę. Prócz tego hula hop na boczki i brzuszek, brzuszki, nożyce i rowerek na uda, bieganie. Zrezygnuj ze slodyczy i fastfoodów,przez nie sie czujesz ociężała i grubsza. Zupki z proszku, chipsy, orzeszki w soli lub panierce odpadają.

Gość Hay Lin.
To chyba przez to że wszystkim gadałam że musze schudnąć a oni że niby z kości na ości i że bede wyglądać jak anorektyczka,no to się 'pocieszałam' :-( Teraz staram się stale ruszać ,nie przekraczam 1500 kcal ..ale czy to pomoże?

Gość skośnooki paker
wpierdalaj tylko ryby i owoce morza :classic_cool:

Gość Hay Lin.
Tylko problem w tym że nie umiem pływać ... :c Chciałabym najbardziej schudnąć z ud,łydek i dvpy! :o

Gość sama nie wiemmm
idzie wiosna, wiec naturalna koleja rzeczy stracisz ze 2-3 kg spokojnie :)

Gość szz
to zapisz sie do szkółki pływackiej albo niech ktoś ze znajomych cie nauczy. To nie trudne, 3 godzinki i bedziesz pływać. Mi duzo dala szkółka pływacka bo nauczyli mnie pływac roznymi stylami i pilnowali zeby na kazdych zajeciach duzo pływać a nie sie lenić.

Gość Hay Lin.
Ma taką nadzieję :-( Sorry,alem czuję się jak spasła krowa :-( Próbowałam tyle razy zacząć dietę i później i tak żarłam :-(

Gość Hay Lin.
Chętnie poszłabym do tej szkółki ale sama się wstydzę, pozatym nie pokażę się w stroju kąpielowym w takim stanie :-(

Gość Hay Lin.
A tak pozatym to myślicie że w moim wieku mogę jeszcze urosnąc pare centymetrów?

Gość puranena
ja przez ostatnie 2 tygodnie chudlam 4 kg, bez diety , jedzac nawet wiecej, wszystko jest mozliwe

Gość puranena
posilek co 3 godziny , na sniadanie zawsze obowiazkowo platki owisane z mlekiem , od poniedzialku do piatku wieczorem 1 godzina tae bo i 8 min abs. musze schudnac jeszcze 6 kg

Gość Hay Lin.
Też bym tak chciała :-( ale ty pewnie uprawiasz jakiś sport?

Gość puranena
moj sport to siedzenie przed tv :P heh , jak napisalam , od poniedzialku do piatku aerobik TAE BO i 8 min brzuszkow. tyle

Gość Hay Lin.
Hehe :D A czy bieganie zastąpi mi aerobik np. ?

Gość puranena
godzin ka biegania dziennie , raczej tak. ale pamietaj o posilkach co 3 godziny i platkach owsianych. Ja nie biegam bo na bieganie jestem za leniwa i za szybko sie mecze

Gość Ewka Ewka
55 przy 173? TO JEST JAKIŚ ŻART ,ŻE JESTEŚ GRUBA Jak ci się nudzi to się czymś zajmuj , zajmij się czytaniem książek bo nie zdasz do nastepnej klasy widać że jesteś z tych co tylko wygląd lalki barbie się liczy a nie to co w głowie ja mam 165 i 65 kg !! i nikt nie powiedział że jestem gruba polecam znaleść dobrego psychiatrę!!!

Gość venge.
znów anorek

Gość Ewka Ewka
Autorka postu to powinna leczyć tą anoreksję póki nie za pozno..,.bedzie wazyc 45 i tez bedzie widziec w sobie grubasa(( skad tacy ludzie sie biora((

Gość Hay Lin.
Ok ,dzięki za porady :-) Ja też jestem leniwa i mam astme ale jakoś dam radę,bo za aerobikiem nie przepadam :P Kurcze ,ciężko będzie jeśc co 3 godziny,ciągle będę musiała gapić się na zegarek :D

Gość Ewka Ewka
Hay Lin do psychiatry biegiem!!!

Gość puranena
na poczatku tak , ale organizm sie szybko pozwuczai i sam bedzie cie informowal kiedy pora na jedzenie

Gość Hay Lin.
Ale ja na prawdę źle się z tą wagą czuję..:-( Te giry moje są ochydne :-(

Gość Ewka Ewka
czy wy jej odpisujecie?? przeciez dziewczyna schudnie jeszcze 10 kg i kopnie w kalendarz !!!!

Gość Ewka Ewka
Hay Lin bo anorektyczki maja takie urojenia i nikt im nie przetlumaczy zreszta ty sie wpedzisz do grobu nie ktos inny mi nic do tego

Gość Hay Lin.
Mam nadzieje :-) Ej no ,nie przesadzaj..po prostu chcę schudnąć z 4-5 góra 6 kilo i chcę się dobrze czuć ze sobą!

Gość Ewka Ewka
ja bym wszytsko dała, żeby tyle ważyć a ty w sobie grubasa widzisz. to jest choroba..

Gość puranena
ewka ewka klamiesz... widac nie dala bys wszystkiego skoro jestes niezadowolona ze swojej wagi i nadal narzekasz

Gość Hay Lin.
Dobra ,spoko ..dzięki za poradę. Już lecę do psychiatry,psychologa i co tam jeszcze. Przez takie koleżanki jak ty co mi wmawiały że jestem szczupła doprowadziłam się do takiego stanu zresztą pewnie waże już z 58 ,po prostu mówię koniec