Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałekNiedowiarek

Urocze fantazje Oceńcie

Polecane posty

Niedawno rzuciła mnie dziewczyna a zreszta nieważne.Chodzi o to że lubie kiedy dziewczyna robi mi buzią chyba każdy ale zawsze chcialem zrobić pewien boski numer.Dobrze obdarzona blondyna klęczy przede mną ręce spięte z tyłu bierze mojego penisa głęboko do buzi i patrzy na mnie błagającym wzrokiem a ja trzymam jej glowę i kieruje cała akcją.ta sytuacja doprowadza mnie do szaleństwa czy inni miewaja podobne fantazje czy jest cos ze mną nie tak ? Nigdy nie uderzyłbym dziewczyny czy poniżał jednak jej potulny wzrok i kleczenie przede mną naprawde mnie podnieca .

Dla przykładu wejdźcie sobie na stronę sexandsubmission.com .Oczywiscie nie wszystko mi sie na niej podoba bo oni je tam biją i wgl.Jednak spójrzcie na te związane dziewczyny z kutasami głęboko w ustach ile ja bym dał za taki seks.Chyba najlepszym przykładem jest brunetka na " okładce strony" po prawo z penisem w ustach i zwrokiem skierowanym ku górze.Czy myslicie że normalna dziewczyna mogłaby sie zdecydowac na cos takiego ?

otwórz buzię, powiedz: 'aaaa...' głęboki wdech wydech.... Hmm... Wszystko wporządku :) Jest pan zdrowy ;)

Gość praaam
michałek erotoman gawędziarz

Gość Szyderra
Nie. Poszukaj nienormalnej :P

Gość rdyhoiuy
Kup sobie obfitą blondynę w sexshopie ;)

Gość Pannacotta
Michale, wlaśnie o to chodzi. Nie pasują mi relacje zależności i demonstrowania władzy. Nie pozwoliłabym ci się związać ani nie klęczałabym przed tobą. Jeśli facet potrafi mnie zadowolić, może dostać coś w zamian na równych prawach. Nie musi klęczeć a ja po nim deptać. A gdyby mnie uderzył - dostałby w rewanżu, potrafię.

No i właśnie w tym problem obawiałem się że to chore.A i jeszcze jedna mała prośba blodyna to był przykład chodzi mi o kobiety które jest za co złapać.Pozatym wy zjeżdzacie na drogę przemocy i poniżenia czego ja nie chcę.Dla mnie to powinno być powoli i spokojnie bez uderzeń nie musi być wiązania mogłaby trzymać ręce z tyłu.Ja po prostu lubie patrzeć i podziwiać kiedy ona to robi i lubie jak ma go całego w buzi i na mnie zerka :) I żadnej przemocy Jezuu jak można ...

Gość wieloryb na tratwie
to nie jest chore tzw ostry seks nic wyszukanego:)

Gość wieloryb na tratwie
o co w takim razie?

mnie odraziły te klipsy na sutki i bicie ich, ale jak chcesz aby grzecznie klęczała prosząc kutasa do buzi to ja nie widzę w tym nic chorego... kilka razy tak robiłam jak mój facet był bardzo zmęczony a ja przeraźliwie napalona. Gdy przyjdę na czworaka... kleknę przed nim ze łzami w oczach i błagalnym spojrzeniem żebrać o jego wielka twarda... nie skończę opisywać a już jest twardy i gotowy.

Denerwuje mnie troszke jak wszyscy wiążą to z przemocą i poniżeniem bo ja bym nigdy dziewczyny nie uderzył i póki co mi się to nie zdarzyło.Ja po prostu lubie jak ona grzecznie trzyma go w ustach i to tylko w ustach i na mnie patrzy tak spokojnie albo z takim błagającym wzrokiem i ma ręce z tyłu ( nie będe jej wiązał ;)) piersi na wierzchu :)) I jak w takiej pozycji klęczy przede mną to poezja :) Moja dziewczyna mi tak czasem robiła ale zerwała ze mna 4 dni temu i mam doła ^^

Dałeś taki link... wchodzisz..włączasz przypadkowy film... widzisz co widzisz

Gość lokator spod 5-tki
Denerwuje mnie troszke jak wszyscy wiążą to z przemocą i poniżeniem bo ja bym nigdy dziewczyny nie uderzył i póki co mi się to nie zdarzyło.Ja po prostu lubie jak ona grzecznie trzyma go w ustach i to tylko w ustach i na mnie patrzy tak spokojnie albo z takim błagającym wzrokiem i ma ręce z tyłu ( nie będe jej wiązał piersi na wierzchu I jak w takiej pozycji klęczy przede mną to poezja Moja dziewczyna mi tak czasem robiła ale zerwała ze mna 4 dni temu i mam doła ^^ to na początek jest ok, później bedziesz wiekszego hardocu potrzebował to sie rozwija znam to z autopsji.

Taka fantazję też podobna mam , ale w odwrotnym kierunku

Bardzo lubię chodzić po domu nago. Mam taka fantazję żeby w każdym zakatku mozna było tak chodzić. Mój luby najchetniej zeby mi robił zdjęcia w plenerze w różnych pozycjach , nawet na ulicy między ludźmi . Ale to nierealne jest poprostu w niektórych miejscach

Nie chcę Cię krytykować bo masz ciekawe fantazje i ja sam z moją byłą chodzilismy po domu nago albo np. Ona w samej halce zachowywała sie naturalnie ale jej strój dużo dawał do myslenia ;P bo np schyliła się po coś pokręciła pupką i siup do kuchni i tylko czekała bym ją zaszedł od tyłu.Ale prosiłbym byś mówiła coś o braniu do buzi bo skoro to lubisz i to jest anonimowe to możesz cos powiedzieć :))

wiesz wolę sie nie wypowiadac wiecej. Sorry

Noo ale sama zobacz jestem tylko zdesperowanym idiotą a ty nie masz nic do stracenia.Bo przecież to że opiszesz mi swoje przygody nie zamęczy Cię bardzo pozatym pozostaniesz anonimowa więc nie będziesz miała żadnych nie przyjemności z tym przedsiewzięciem :) Jedyne co możesz tu zrobić to dać mi troszkę radości bo ja lubie czytać takie historie :)

Ale ja nie mam głowy do tego dzisiaj. Tez sama siedzę na tym forum i nikt sie do mnie nie odzywa jakbym była zakałą. Czekam tylko na maila bardzo waznego bo nawet by mnie tutaj nie było