Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałekNiedowiarek

Urocze fantazje Oceńcie

Polecane posty

Gość pasiflora
masz calkiem normalne wymagania, dla mnie ok, sama tak robie z moim, i bardzi mu sie podoba, a czasem on lubi od tylu na stojaco i wtedy odchylam glowe tez z takim wzrokiem. Jestes normalnie zdrowy facet, a tymi komentarzami niektorych to si enie przejmuj, daleko jeszcze polskim babkom do zrozumienia na czym polega seks, a nie i love you itp, seks to seks i wszystko dozwolone

Dobra przecież ja Ciebie nie zmuszam do wypowiedzi.to twoja wola i masz do tego prawo a to że nic by Cię to nie kosztowało i mogłabyś mi pomóc to już inna sprawa ... pasiflora dzieki za wypowiedź ;p

Gość Nieco Starszy
Do Michalka Bardzo mi sie podoba Twoja fantazja, ktorą opisales na początku. Nie ma w niej nic nienormalnego o jest podniecająca dla wiekszosci zdrowych facetow. Mnie tez to kreci niesamowicie. Rozumiem tez, ze nie ma w tym checi do upokarzania, bicia czy innego zlego traktowania kobiety. Wiem tez, ze wiele kobiet lubi to robic, tak jak to opisujesz, bo je z koleji kreci rozkosz mezczyzny ... Krotko mowiąc: uszy do gory, prącie do roboty :) Prozdrawiam

Gość slawkoo
blondyneczka nie oceniła bys