Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lila634

Poród rodzinny

Polecane posty

Gość Lila634

Co sądzicie o obecności faceta przy porodzie? Może któraś z was to przeżyła? Na razie nie mam i w najbliższym czasie przynajmniej mam nadzieję, że nie będę mieć dziecka, ale kiedyś jakoś zaczęłam rozmawiać z facetem na ten temat. Powiedział mi, że oczywiście, że będzie w tej chwili ze mną, żeby mnie wspierać, trzymać za rękę itp. Ja jemu na to, że nie wiem czy chciałabym żeby widział mnie w takim stanie, rozkrojoną, zakrwawioną itp. na co on, że to nie ma znaczenia skoro dam jemu najwspanialszy prezent. Ja jednak mam wiele obaw. Dużo osób twierdzi, że taki widok zniechęci faceta do kobiety, że może to bardzo negatywnie wpłynąć na życie seksualne pary, że mężczyzna może już nie mieć ochoty. Tego właśnie się obawiam.

Gość Lila634
Dużo osób twierdzi, że taki widok zniechęci faceta do kobiety, że może to bardzo negatywnie wpłynąć na życie seksualne pary, że mężczyzna może już nie mieć ochoty. Tego właśnie się obawiam. Maż to jeszcze nic, boję sie że mój śniady kochanek mnie porzuci

Gość fdfdsfsfds
ja co prawda nie mam dzieci ale wszystkie pary jakie znam i mają dzieci - miały poród rodzinny i nie zauważyłam aby faceci inaczej podchodzili do swych kobiet po porodzie czy ich związek się posypał jedna z koleżanek nawet narzeka na to, że jej facet wciąż chce seksu -więc raczej nie brzydzi się nią a poza tym dlaczego odbierać mężczyźnie prawo do zobaczenia swojego dziecka w pierwszych sekundach jego życia poza brzuchem? i jeszcze jedna kwestia - który kochający facet zgodzi się kobiecie rodzić samej - w bólu i męczarniach - tylko dlatego, że się brzydzi krwią itd? taki facet to dooopa wołowa a nie facet