Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ciekawska...

dlaczego faceci hetero

Polecane posty

Gość taka ciekawska...

wyzywaja sie na gejach?? ostatnio ogladalam program o wiezieniach na swiecie i w wiekszosci przypadkow geje maja tam przerabane. traktowani sa jak podludzie, sa gwalceni przez wspolwiezniow bo to nie jest spedalenie sie. przeciez to jest chore. pytalam sie meza i znajomych co o tym sadza to uzywali bardzo ostrych slow odnosnie okreslenia tych ludzi (pedaly, cioty, itp). ale tym samym facetom (wlaczajac meza) nie przeszkadzaja kobiety zabawiajace sie ze soba (przeciez to jest tez homoseksualizm) a tym bardziej nie mieli by nic przeciwko spedzeniu nocy z wieloma takimi kobietami na raz. no panowie czemu jestescie tacy niekonsekwentni w tym co mowice?

No to masz fajnego męża... Mnie geje nie przeszkadzają, ale musiałem, pewnie jak większość facetów, przełamać strach, że "będzie mnie za tyłek chwytać". Trochę nas facetów wkurza bycie podrywanym, ale cóż, przynajmniej wiem jak się czujecie :) Z tym podrywanym to osobiście mam duży problem. Nie wiem, czy mam coś na czole napisane, ale muszę się od gejów opędzac. Nie mam problemów z własną seksualnością.

Gość gggggrrryzli
Ludzie, to zwierzęta z przerośniętym organem zwanym mózgiem, poobserwuj zachowania zwierząt, to zrozumiesz.

Gość no tu sie zgadzam
zawsze tak zonie odpowiadam, ze ludzie to zwierzeta z troche wiekszym mozgiem i tyle. ona sie oburza ale tak jest. wszystkim steruje instynkt i natura. to tak jak chce nam sie jesc albo pic. nie jestesmy w stanie sobie wmowic, ze nie chce nam sie jest i pic. dalej bedziemy glodni i spragnieni. tak samo facet z seksem nie potrafi zatrzymac popedu. niejeden prawik by pewnie chcial moc wylaczyc swoj poped i zyc w spokoju nie zwracajac uwagi na kobiety - ale to sie nie da (no w sumie da nazywa sie to kastracja - uciecie jaj).

Gość Supremus Dux
To bez znaczenia.

Gość Nie tylko geje są gwałceni
W więzieniach gwałcony jest każdy ładniejszy facet, który nie potrafi się obronić, albo nie ma ochrony w innych. Taka prawda. A geje w więzieniach też gwałcą współwięźniów. Oczywiście nie powiedzą wprost, że są gejami, ale jak mają siłę to swoje robią.

Gość Myślę, że może niechęć
do gejów też wzięła się w dużej części z tego, że były armie, które na jeńcach męskich stosowały broń psychologiczną w postaci gwałtu analnego. Potem wypuścili takiego jeńca, żeby opowiedział co go spotkało. Asyryjska armia stosowała takie metody. Ale u nich to było jak w Grecji, że np. mężczyzna współżył z młodszym chłopakiem i szoku to nie budziło. Ale to Żydom, którzy z nimi walczyli wiele razy się oberwało i dlatego w ich tradycji jest niechęć do stosunków analnych. A wiadomo z jakiej tradycji rozwinął się Kościół. Potem stosunki analne były źle kojarzone z poniżeniem. :)

Ja jestem 100% hetero, a homo - faceci (czy bi) mnie najzwyczajniej w swiecie nie interesuja. Zasadniczo co robia w lozku ze swoja wlasnoscia czyli cialem guzik mnie obchodzi... Co smieszy mnie najbardziej to ludzie z podobno "liberalnymi pogladami", a caly czas jakos negujacy czy pietnujacy homo facetow, po co poswiecac na to czas? Choc w druga strone podejrzewam, ze podobnie jak w USA byl taki przypadek, to czesc z nich jest bi i homo - a robi tak by pokazac, ze cos tam wymyslili... Moze to tez wynika z meskiej przekory :-), ja tez bym chcial by byly wokol mnie same kobiety hetero, less i bi :-), a nie musial np. wyszukiwac wzrokiem takich kobiet :-) ... "ostatnio ogladalam program o wiezieniach na swiecie i w wiekszosci przypadkow geje maja tam przerabane. traktowani sa jak podludzie, sa gwalceni przez wspolwiezniow bo to nie jes" jesli ktos gwalci faceta to sam jest bi czy homo. Ja nawet za milion dolarow nie chcialbym wspolzyc z facetem - bo jak pisalem jestem konsekwetnie hetero... Jak widzisz sa konsekwetni faceci na tym swiecie :-)

Gość Meo Lessi
Bo faceci to ogólnie w większości tępi neandertalczycy.