Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciąża lub nie???

test ciążowy

Polecane posty

Gość ciąża lub nie???

Ja wiem, że to głupie pytanie ale jednak. zrobiłam dziś test ciążowy rano. był negatywny. to było dość wcześnie, 6 godzina więc go odłożyłam i poszłam do łóżka. teraz wstaje i chcę wyrzucić test a tam patrze i jest blada druga kreska. Dodam, że powinnam chyba dziś dostać okres a nic na to nie wskazuje. Czy któraś z was tak już miała i była jednak w ciąży?

raczej pozytywny. U mnie kreska się pojawiła po ok10/15 minutach i bylam w ciąży.

Ja też tak miałam i jestem w ciąży:) więc najlepiej powtórz test... kup najlepiej strumieniowy. W moim przypadku był najdokładniejszy

Gość grggddg
powtórz test , czasami ta kreska wyskakuje sobie po dłuższym okresie lezenia testu i to nie jest ciąża , ale jeśli pojawila sie do ok 5 minut to raczej ciążą

Gość ciąża lub nie???
ona wyskoczyła później bo o tej 6 rano czekałam 5 minut i nic a jak wstałam o 8 to już była. Powtórzę go za kilka dni jak nie dostanę okresu.

ja tez tak mialam ze dopiero po 10 min pokazala sie druga kreska a nastepnego dnia zrobilam drugi test i wyskoczyla odrazu

Gość dfertrt
powtórz test - no chyba ci jasno kobiety poradziły...teraz będziesz ciągnąc temat z 2 dni by w końcu napisać, że jednak w ciąży nie jesteś i będziesz czekała na współczujące komentarze...