Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezwykła miłość

Niezwykła miłóść i osoba .....................

Polecane posty

Gość Niezwykła miłość

Jesteśmy po slubie nieomal juz 15 lat .Ja wciązgo kocham i nie wyobrazam sobie zycia bez niego .Jest całym moim życiem .Każdego dnia czekam na niego i tęsknie i nie mniej niż przez pierwsze lata nic sie nie zmieniło z mojej strony .Nigdy nie myślałam ze tak mozna kochać .Ale od paru miesięcy ktoś nieproszony wdarł się w nasz życie i zaczął manipulować. Prośba - JAK USUNĄĆ TĘ OSOBE Z NASZEGO ŻYCIA ??????????? Dajcie proszę jakieś rady .

Gość Załatw sobie
Ktos tzn kto? Manipuluje tzn co robi konkretnie?

Gość Niezwykła miłość
Namawia męza na ponizanie mnie ,odpychanie .By mąz do mnie nie dzwonił w ciągu dnia .Nie wiem juz co robić?

Gość Załatw sobie
Kobieta, mężczyzna? Skoro twoj mąż ulega takim manipulacjom to widocznie nie jest wart twojej miłości i raczej ciebie nie kocha. Rozmawialas z nim o tym? Skad wiesz, ze ktos go namawia?

Gość Niezwykła miłość
Jakiś koleś w nieszczęśliwym małżeństwie namówił go przeciwko mnie .Jak odciągnąc męża by się opmiętał?

Gość Niezwykła miłość
Mąż mówi ze mnie kocha , mówił by ot tak te słowa -kłamał by ??

Gość lek
porozmawiaj z delikwentem, po prostu , co na to Twój mąz? nie daj się tamtemu , czasem zdarzaja sie takie osoby , które widzą ,że ktos jest szczęśliwy i staraja się pogmatwac komus życie , pogadaj z nim , ja bym tak zrobiła :) pzdr.

Gość Niezwykła miłość
na gg pisał i krył to gg teraz juz nie kryje gg

Gość lek
do załatw sobie---raczej cie nie kocha, skąd taki wniosek ? opamiętaj się człeku !!

Gość lek
ale kto pisał ten kolega męża ? i ty to przeczytałas?

Gość Niezwykła miłość
Z męzem rozmawialam a z tamtym to nie mam jak tylko gg i nie wiem kto pod tym gg jest kobieta czy facet bo pisze tak jak kobieta a niby to facet

Gość Załatw sobie
Pewnie nie kłamie, ale lepiej uważasz bo znam przypadek kiedy takie namawianie skończyło sie faktyczną separacja i znalezieniem sobie kochanki. Probuj z nim rozmawiac chyba nic więcej nie jestes w stanie zrobic, no chyba ze mozesz ich od siebie odizolować.

Gość Załatw sobie
Ty sie opamiętaj i spierdalaj od mojej osoby, skoro nie pisze do ciebie. Stąd taki wniosek, ze jesli ktos kocha tak naprawde to nie jest poddatny na wpływ innych widocznie on ma jakies wątpliwości.

Gość Niezwykła miłość
tak czasem udalo mi sie co przeczytac na gg .Pragne by maz sie opamietał i by ta trzecia osoba znikła z naszego życia.

Gość nic tak dobrze nie
załatwia trudnych spraw jak rozmowa. Porozmawiaj z meżem szczerze, tak od serca. A potem "wypożycz" sobie tego delikwenta i pogadaj z nim. Powiedz, ze nie wszystkie ludzkie zyciorysy są takie same. To, ze jemu się nie udało nie znaczy, ze musi dawać "złote rady" koledze, który spokojnie sobie żyje. Bądź spokojna, stanowcza ale i życzliwa. Powiedz, że rozumiesz jak mu ciężko i źle bo ktoś go zranił ale niech nie wtrąca się w wasze życie. Mężowi możesz wjechać na ambicję- czy nie ma własnego rozumu? Życzę Ci powodzenia :-)

Gość Załatw sobie
Napisz na ten nr czesc kochanie, to sie przekonasz czy kobieta czy mężczyzna

Gość Niezwykła miłość
poradz mi prosze co ty bys zrobił by bronic małzenstwa ?Kazda rada jest dla mnie cenna .

Gość lek
jest poza domem tak? za granicą ? długo już ?

Gość nic tak dobrze nie
Aha. Doczytałam teraz. Nie masz kontaktu z tą osobą. Pozostaje rozmowa z mężem. Po co pisze na gg z tą osobą? Czego szuka? Do czego potrzebuje jakichś idiotycznych porad?

Gość nic tak dobrze nie
I jeszcze jedno. Ktoś działa na Twoją, Waszą niekorzyść. Nie czekaj biernie. Ty też działaj.

Gość Niezwykła miłość
Jestem ci wdzięczna za pomoc ale boje sie napisac na gg choc nr znam bo odpisałam

Gość lek
na uprzejmosci nic nie stracisz , nie zejdę do twojego poziomu nawet nie ponosząc odpowiedzialności w internecie, dlaczego każesz mi spier. ...piszesz " raczej cie nie kocha" czytając od autorki tylko kilka zdan, Jezusie bądzmy ludzmi , ona jest z nim 15 lat , to kawał czasu, do Autorki walcz o swój związek po prostu, dziewczyny kafateria może naprawdę byc bardzo pomocna jesli ktos nie ma sie do kogo zwrócic, tu można byc anonimowym co nie znaczy ,że od rana można sie błotem obrzucac :)

Gość nic tak dobrze nie
lek Brawo :-)

Gość Niezwykła miłość
teraz mąż jest w pracy ta osoba z gg ostatnio nie odzywa sie na gg do niego dziwna cisza to juz 4 dni jak nie pisze do niego

Gość lek
ale co jest za granicą tak? czy w Polsce?

Gość Niezwykła miłość
chyba maja inny rodzaj kontaktu i jak go namierzyc ?

Gość nic tak dobrze nie
Jesteś w stanie przejrzeć historię rozmów na gg? Zrób analizę może znajdziesz jakiś punkt zaczepienia. To dziwnie "śmierdzi". Może to kobieta (niektóre maja tendencję do intrygowania). A może ta cisza od 4 dni bo mąż uciął ten kontakt?

Gość lek
Telefon?

Gość Załatw sobie
Ciezko by ci bylo zejść na moj poziom, skoro jestes poniżej. Wiesz co to jest forum? Ja wyrażam swoje zdanie i mam do tego prawo, ty wyrażasz swoje i również masz do tego prawo wiec ja bezczelnie nie każe ci sie opamiętywac. Rozumiem, ze dla niektórych milosc jest warta mniej niz słowa znajomych, ze wystarczy zeby ktos powiedzial "nie dzwon", "traktuj gorzej" i wypełnia te polecenia, ale dla mnie milosc tak nie dziala, skoro ktos kocha to nie postępuje w ten sposób. Wiec lepiej sie zastanow nad sobą, a odemnie... to co napisalam wyżej.

Gość lek
Rozmowa szczera, myślę , ale taka twarzą w twarz , bo wtedy przeciez go znasz odczytasz wiele , tak myślę