Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezwykła miłość

Niezwykła miłóść i osoba .....................

Polecane posty

Gość Niezwykła miłość
W Polsce pracuje .Zawsze byliśmy szczęśliwi a od kiedy ta osoba sie wdarła nie jest juz tak jak było.Myślałam napisać na gg do tej osoby tylko ze boje sie że sytuacja sie bardziej skomplikuje a nie chce stracic męza

Gość nic tak dobrze nie
Jak tak dalej pójdzie to detektywa będziesz musiała wynająć.;-) A tak poważnie. Jeśli mąż Cię szanuje, kocha to po prostu porozmawiajcie. Nie nakręcaj się bo zapędzisz się w ślepy zaułek i to co dobre między Wami zacznie się psuć. Powiedz mężowi, ze nie chcesz takiej sytuacji, ze przestaniecie sobie ufać.

Gość lek
oj tam , nie żoładkuj się tylko pomóz , nie dołuj , może jutro do NAS również napiszesz , bo będziesz miała jakis kłopot no , i będzie pare życzliwych osób co Ci mądrze odpowie co Ty na to

Gość Niezwykła miłość
Dziwne jest ze on nigdy pierwsz nie pisał do tej osoby tylko czekał az napisze na gg

Gość Niezwykła miłość
Bardzo chętnie ,prosze o jakakolwiek pomoc .Bede bardzo bardzo wdzięczna.

Gość lek
to tym bardziej masz "ułatwioną " sytuację jak pracuje w kraju, łatwiej go sprawdzic , jest to może ktos z pracy?

Gość nic tak dobrze nie
Hmm. Myślę, ze to kobieta. Mężczyźni nie bawią się w takie gierki. Chyba, że facet jest homo;-)

Gość dzony twoj wybawiciel:)
ale o co tu chodzi???? bo nie kumam? jakis facet manipuluje twojego meza? po ile wy lat macie? maz moze stal sie gejem? bo to pierwsze mi do glowy przyszlo. jak facet moze namawiac innego zeby nie dzwonil do zony?:) przeciez to absurd:) w glos sie zasmialam:) albo jakis romansik jest,albo maz ma cie gdzies, albo moze chce troche "pooddychac" bez ciebie? w koncu psizesz,ze to NIEZWYKLA milosc, bo on chce zwyklej? nie wierze,ze doroslym facetem,ktos manipuluje! nie wierze!

Gość Załatw sobie
Odczpisz sie wreszcie odemnie? Przeczytałaś wogole resztę moich postów, czy nadgorliwość i złośliwość przysłania ci oczy? Juz w następnym poście napisalam ze pewnie ja kocha, ale nie ja oczywiscie ja dołuje, bo ja jestem sprawca jej problemów. Za rady takich ludzi jak ty i tak bym podziękowała.

ma inna babe, albo jest gejem. jendo z dwoch. tu zaden detektyw nie jest potrzebny. autorka bedzie sobie wmawiac,ze to kolega, a to jest baba albo jego nowy partner. z tego co pisze-gej albo romans.

Gość Załatw sobie
Autorko, nie wiem czym sie przejmujej, przeciez dla większości kobiet na forum tak wlasnie wyglada milosc.

zalatwe sobie a do kogo ty piszesz?

Gość lek
Do Autorki powodzenia życzę , też jestem żoną i mamą i staram się byc empatyczna w tym egoistycznym świecie , musze teraz juz uciekac , wszystkim miłego dnia:)

Gość Załatw sobie
Nie do ciebie.

Gość Niezwykła miłość
Prosze badzcie ze ma chodzby duchem bo wewnętrznie rozklejam sie Pare dni temu powiedziałam mezowi ze cos miedz nami sie stało ze on jakis inny jest on to napisał na gg

Gość Załatw sobie
Sprawdziłas całą historie rozmów z ta osoba? W żadnym miejscu nie napisala w formie żeńskiej?

Gość Niezwykła miłość
Jesli jest inna baba to jak znalezc sposób by ja zostawił ? Co kolwiek to jest jak to odsunąc od niego ?????????? Dziekuje za kazdą rade

Gość Załatw sobie
Chyba żaden facet nie jest tak blisko z kolega, zeby pisać mu takie rzeczy. Wiec albo to jest koleżanka, albo jak ktos pisał wyżej twoj mąż jest gejem.

Gość Niezwykła miłość
były jakies błedy na gg ta osoba bardzo duzo robi błedów i czasem były takie teksty k. co u ciebie a ta osoba wiedziała ze czytam bo maz te osobe uswiadomił ze ja czytam

Gość marchewajakzogródka
zawisc ludzka nie zna granic....... autorko szczescia!!

Jesteś osobą dojrzałą, mającą spore doświadczenie w małżeństwie bo aż 15.letnie dlatego dziwi mnie przeogromnie, że masz tego typu problem. W małżeństwie, jak wiesz, trzeba rozwiązywać na bieżąco konfliktowe sprawy. A Ty co robisz ? Piszesz na forum dla nastolatek i oczekujesz od nich odpowiedzi, co masz z tym fantem zrobić. Piszesz o tej miłości - "niezwykła", ale jaka ona tam "niezwykła", jeśli czymkolwiek przytłacza i wywołuje niedomówienia ?

Gość Niezwykła miłość
Mąz mi mówił ze ja sobie cos ubzdurałam a ja wiem ze cos jest nie tak .Chce rozerwac ta znajomosc tylko nie wiem jak .Czuje ze maz sie uwikłał w cos i boi sie ze sie dowiem . Jego ostatnie sms do mnie to pamietaj ze Cie kocham nie wiem jak mam to rozumiec .Zapecza ze nie ma nikogo oprócz mnie.

Gość Niezwykła miłość
Ore tak bardzo mu ufałam ze byłam zaslepiona i zapracowana praca i to mnie zgubiło

Gość Niezwykła miłość
To po co ze mna jest i kocha sie ze mna ,po co to robi ,po co mi pisze te sms ze kocha po co ????????? bo tego nie rozumiem .raz jest kochającym mnie mezem a raz che odchodzic nie wiem o co mu chodzi i po co to robi

Gość proxxxy proxxxy
Posłuchaj idiotko Dobrze napisałaś. Konkretnie i logicznie.

Gość Załatw sobie
Wczesniej nie pisalas,ze chce odchodzić. To co nie zapytałas dlaczego?

Gość posłuchaj no
Ano jest i kocha się zapewne z przyzwyczajenia. Tyle lat razem ma jednak znaczenie. Dlatego się waha- odejść czy nie? Do tego dopadają go wyrzuty sumienia, bo pewnie widzi, że jesteś od niego emocjonalnie uzależniona- stąd smsy. Jeśli zaczniesz żyć dla siebie, a Twój świat przestanie kręcić się wokół męża, jest duża szansa, że małżeństwo przetrwa. Faceci nie są tacy prędcy do wywracania uklepanego przez lata życia do góry nogami.

Gość Niezwykła miłość
Powiedział ze mnie kocha ale nie chce ze mna byc i nie wie dlaczego a nastepnego dnia ta wypowiedz kiedy mu przypomniałam powiedział ze niby dlaczego nie miałby nie chciec ze mna byc jak mnie kocha .

Gość posłuchaj no
i jeszcze manipulant :) Wprowadź dystans do relacji z mężem. On widzi, że ma Cię na pstryknięcie palcami, więc sobie na boku pogrywa z inną laleczką. Jeśli przestaniesz mu się wykładać na tacy, poczuje się zagrożony i zacznie dociekać, co się dzieje. Im bardziej Ty będziesz dociekać, tym bardziej on będzie spierdalał. I koniecznie idź do psychologa.

Gość Załatw sobie
Po ile wy macie lat?