Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddssssssSSSSSSSSSSS

NIEREGULARNA MIESIĄCZKA - PANIKA

Polecane posty

Gość dddddddddddssssssSSSSSSSSSSS

Witam, od jakiegoś 1,5 roku mam nieregulana miesiączka nieraz spóźni się 2 dni, nieraz nic, a nieraz 2, 3 tygodnie można zwariować, byłam kilka razy u ginekologa powiedział że wszystko ok i sie unormuje, kiedy myśle że się unormuje wtedy spóźnia się 2 tygodnie, teraz powinnam dostac ok 28 lutego, jest 10 marzec nie mam, współżyłam raz od ostatniej miesiączki z zabespieczeniem no ale cień istnieje... co jest grane, czemu tak się dzieje, powoli pojawiają mi się czarne mysli w głowie, a jak jestem w ciązy... panikuj juz lekko i dlaczego mam taka nieregularna...

Gość z zabeZpieczeniem to
po pierwsze.. Skoro bylo zabezpieczenie (pewnie prezerwatywa) to skąd ta panika? Idź dziewczyno do prawdziwego lekarza a nie NFZ, zrób badanie hormonów i pewnie się wszystko wyjaśni skąd takie rozrzuty w cyklach miesięcznych. Po drugie chyba tylko 10% kobiet ma regularne cykle jeśli nie bierze tabletek anty. Więc tak bardzo się nie zamartwiaj, że jestes w 90% tych, co mają rózne cykle. Fakt, że 10 dni różnicy to sporo więc póki co na wszelki wypadek zrób test i będziesz wiedziała na czym stoisz. A potem do endokrynologa na badanie hormonów