Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagoda88

ciąża ? co myslicie ?

Polecane posty

od kilku lat biore tabletki antykoncepcyjne. kilkakrotnie zmienialam je z roznych powodow. w zeszlym miesiacy zabralam opakowanie nowych z powodu braku tabletek ktore biore od pol roku. dwukrotnie zapomnialam zabrac tabletki wiec nastepnego dnia wzielam dwie. okres dostalam spozniony o 2-3 dni po czym wrocilam do tych tabletek ktore zwykle biore. jednak od jakiegos czasu odczowam bole krzyzowe jak przed okresem od trzech dni jestem strasznie drazliwa wszystko i wszyscy mnie denerwuja. nie wiem czy te wszystkie objawy sa spowodowane stresem, czy checia zostania w ciaz jak myslicie ?

Gość tarararat..
Bole krzyzowe nie swiadcza o ciazy na wczesnym etapie. Jesli chcesz byc w ciazy to przestan brac tabletki. Skoro mialas okres to nie jestes w ciazy.

Gość retgewqd
a Ty nie wiesz,że tabletki anty niszcza cialo kobiety? nie wiesz,że brani ich tak jak uzywanie prezerwatyw jest grzechem??? tak samo jest grzechem CIEZKIM PRZERYWANY STOSUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! żałosne sa matki które najpierw robia wszystko zeby nie miec dziecka a potem wszystko zeby je miec ... :O .ogarnij sie! albo jestes odpowiedzialna albo nie potrafisz kontrolowac swojego popędu,a facet który korzysta z ciebie kiedy chce bo ty żresz tabletki to nie prawdziwy facet a samiec który rozładowuje sie na tobie,Nie masz za grosz godnosci i napewno nie ma tu mowy o milosci.!

Gość kuhk
ja jednym z objawów ciazy mialam własnie bóle krzyzowe... ale to było jakies 3 tyg po zapłodnieniu kiedy czekalam na okres

Gość kuhk
i nie prawdą jest ,że krzyze bola dopiero w zaawansowanej ciazy,i nie prawda jest,ze chodzi sie sikac czesciej w pozniejszej ciazy,ja mialam wlasnie po 3 tyg.bóle w krzyzach,co chwile chodzilam sikac i zaczelam miec wzdecia co wczesniej nie bylo moim problemem.

Gość tarararat..
Jak mnie wkurzaja takie pytania typu "czy jestem w ciazy" pomimo, ze byl okres a nie zrobila jeszcze testu ciazowego :O

Gość tarararat..
kuhk - nie nakrecaj autorki bo za chwile uwierzy i bedzie w ciazy :O