Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f;r3olvnr

moje podsumowania 30 letnej obserwacji swiata

Polecane posty

Gość f;r3olvnr

po 1 liczy sie tylko wyglad u kobiety jesli kobieta jest ladna, zgrabna ma szanse na udany zwiazek, seks itp z facetem czemu tyle problemow kiedy kobieta traci figure po ciazy czy w razie choroby?? no wlasnie po 2 jesli zachorujesz lub zostaniesz kaleka nie licz ze partner zostanie z toba, moze z 10 % ludzi z czystego poczucia przyswoitosci bedzie trwalo ale w czasach egoistow reszta odejdzie po 3 pieniadze maja ogromne znaczenie, dzieki nim zyjesz, jesz, ksztalcisz sie i dzieci,masz gdzie mieszkac, w razie choroby stac cie na leki---w razie przewleklej choroby nie zostajesz za szybko kaleka bo masz rehabilitacje i nowoczesne leki w razie watpliwosci popytaj chorych na stwiardnienie o interferon i jego refundacje przez polske oraz o jego cene:) tu mozna przezyc szok po 4 jesli jestes kobieta w razie opuszczenia przez faceta w przypadku ciazy w tzw.wpadce masz nastepujace opcje usunac-ale licz sie z potepieniem, straszeniem pieklem, nawet lataniem z widlami za toba oddac do adopcji -ale licz sie z tym, ze zostaniesz nazwana wyrodna matka, suka, a twoje dziecko jak cie odnajdzie napluje na ciebie mozesz wychowac -ale licz sie z tym ze mezczyzni gardza samotnymi matkami, nie masz szans na zwiazek-chociaz tylko dla seksu to wtedy masa chetnych sie znajdzie, bedziesz miala finansowo cale zycie przejebane, prawdopodobnie bedziesz ciezko pracowac, mozliwe ze dziecko wynagrodzi ci to wszystko na stare lata swoja pomoca, ale moze tez nie cdn

Gość fggfhgjjk
dodam jeszcze: uczciwość nie poplaca, tylko oszusci i zlodzieje sie dorobią

Sporo w tym racji...mam dopiero 24 lata i wiem że tak jest (tylko z obserwacji...na szczęście ni z tego mi się nie przytrafiło)

Gość f;r3olvnr
uczciwoscia sie dorobisz garba

Gość bleeeee:/
a ja ci powiem ze jestes chora tyle w twmacie 🖐️

Gość mucha01
no to ja dodam moje podsumowanie 20 letnej obserwacji świata 1. baby są pierdolnięte 2. dziady to zjeby 3. muszę być UFO 4. bozia mnie kocha

Gość fggfhgjjk
i jeszcze: tylko k u r wy, ktore dają dupska za kasę to sie dorobią czegos w zyciu, idzie taka kur wa na spotkanie i ma 600 zl za danie dupska, a porzadna kobieta uczviwie pracuje ciezko za 100 zl na miesiąc... swiat kreci sie wokol d u py i tylko d u pą mozna sie dorobic, mam na mysli kobiety

Gość f;r3olvnr
czemu chora?nie zgadzasz sie ze mna?

Gość fggfhgjjk
1000 zl* na miesiąc mialo byc. albo taka kur wa zakręci sie kolo bogatemu, ktory zostawi dla niej zone dziecko, jej przepisze caly majatek i juz jest kur wa ustawiona do konca zycia. a porzadna kobieta bedzie klepac biede!

Gość f;r3olvnr
a ten bogaty to jest jakis nie wiem niepelnosprawny umyslowo ze nie wie co czyni?

Gość nhgbvf
ty masz liczyć na siebie ,a nie na swoją dupe ( część ciała) ani na faceta. Wiele kobiet ma fajne zawody i konkretnie zarabia. I nawet jak je FACET rzuci to nie jest dla nich koniec świata

jeżeli po 30 latach obserwacji stać cie tylko na takie przemyślenia to chyba coś z tobą nie tak

Gość fggfhgjjk
ale chodzi mi o sam fakt... że taka kur wa poderwie zonatego, bogatego i jest juz ustawiona do konca zycia. a porzadna kobieta pracuje i niczego sie w zyciu nie dorobi

Gość f;r3olvnr
to sa bardziej obserwacje zycia niz przemyslenia

Gość nhgbvf
jak zazrdrościsz,że poderwała żonatego to ja ci nie zazroszcze podejścia a jeśli bogatego ( choc i bogaci są różni) to gratuluje umiejętności podrywu

Gość f;r3olvnr
a wy nie widzicie serio ze tak wlasnie jest swiat skonstruowany? ze szczesliwi sa zdrowi, mlodzi i ladni? widzicie na ulicach niepelnosprawnych ?? chowaja sie w domach, nieszczesliwi i pozbawieni radosci

Gość nhgbvf
zdrowi młodzi ładni... I serio nie spotkałaś nikogo chorego, starszego, brzydkiego ,a szczęśliwego ?