Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sleepless_eyes

Seboradin-na szybszy porost włosów

Polecane posty

Gość Sleepless_eyes

Witam, macie jakieś doświadczenie z serią Seboradin? Czy zarówno szampon, jak i balsam i lotion są skuteczne, dzięki nim szybciej rosną włosy?

Gość klcha
moze wlosy sa mocniejsze, ale czy szybko rosna? nie powiedizala bym ale moje to juz wyjatkowo wolno wiec moze u Ciebie sie sprawdzi. acha i koniecznie dobra odzywka,ktora rozplacze Ci wlosy po tym szamponie ;]

Gość kkkol
ja od seboradinie lotonie dastałam podraznienia skory glowy.mi nie słuzy

Gość lidufhglaihglkudhglkdhfgd
nie rosna szybciej, niesttey. lotion jest okropny, smierdzi alkoholem, wlosow sie nie da rozsczesnac po nim. tez szykam czegos na porost szybszy :P

po silice tez nie rosly mi szybciej. ani po capivit piekne wlosy tez nie :O teraz sie zastanawiam nad merz special... hm, sama juz nie wiem :O

po oleju rycynowym moze ciutke, ale to ciutke. ta cala zabawa z tym olejem nie jest warta swieczki, w 3 miesiace mialam moze z 0,5-1cm wiekszy odrost niz zawsze :O

Gość Sleepless_eyes
kurcze.. biorę Vitapil już od kilku miesięcy i efektów zadziwiających nie ma, po Waxie też nie bardzo, nie wiem już co wypróbować :/

radical w ampulkach tez nie dziala. drogie i cala sobie lape pokaleczylam raz tymi ampulkami. tylko, ze uzywanie jest w sumiei fajne. o niebo lepsze niz przy seboradinie. wloski po nim sa mieciutkiei mile.

Gość ona654131354653
lidufhglaihglkudhglkdhfgd A czego ty oczekujesz? Żeby Ci włosy rosły 10 cm na miesiąc? Jeżeli masz genetycznie uwarunkowane, że włosy Ci dość wolno rosną, to odrost większy o 0,5-1 cm więcej niż zwykle to naprawdę dobry efekt :/

Gość i jeszcze liczy, że mu ktoś
używałam odżywki Seboradin w ampułkach we fioletowym pudełku - był rewelacyjny, ale musiałam przestać, bo dowiedziałam się, że mam alergię na parfum, ale osobie bez uczulenia powinien pomóc. Albo inaczej: są osoby, którym służy czarna rzodkiew, są osoby, którym służy skrzyp polny, są osoby, którym służy rzepa. Sprawdź po której z odżywek widzisz, że Twoje włosy są lepsze i przy tej pozostań. Dopóki nie wiedziałam o alergii, przekonałam się, że ja jestem rzodkiewkową kobitką, a Seboradin miał właśnie rzodkiew.