Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna487

jak poznac faceta w Kosciele

Polecane posty

Gość czarna487

czesc spodobal mi się pewien facet, którego widywalam praktycznie co tydzień na jednej mszy. Jakies 4-5 tygodni temu podczas tych mszy (wiem,ze do Kosciola chodzi się po to ,aby się modlic,ale tak jakos wyszlo )nawiązaliśmy kontakt wzrokowy, czasem uśmiechnęłam się tez do niego, żeby dac mu do zrozumienia,ze mi się podoba. I tak po kilku takich razach on raz po mszy zaczekal az wyjde i powiedział do mnie dzien dobry, w sensie,ze chciał nawiązać rozmowe,jakos mnie poznac,tym bardziej,ze przeciez dawalam mu znaki, a ja glupia nie wiem czemu,ale tylko mimochodem odpowiedziałam dzien dobry na odczepne i poszlam dalej po prostu chyba zwyczajnie przestraszylam się sytuacji, sama nie wiem. I teraz moje pytanie, bowiem od tej nieszczesnej niedzieli już 3 tygodnie nie widziałam go na tej mszy na która zawsze chodzil, nie wiem czy dlatego,ze mu jest głupio i żeby mnie nie spotkac czy po prostu cos mu wypada o tej godzinie. Bynajmniej ja od tamtej niedzieli ciagle chodze na ta sama godzine, bo jeśli go znowu spotkam to chciałabym mu jakos dac do zrozumienia,ze chce pogadac albo chociaż chcialabym przeprosic za tamto. Jak myslicie jak to zrobic najlepiej,żeby tez on nie pomyślał,ze mu się narzucam,a ze po prostu chce wyciągnąć reke do niego ,przeprosic za tamto itd i czy w ogole ten facet jeszcze będzie mna zainteresowany po tym jak dalam plame ostatnio? Co on moze sobie teraz o mnie myslec? Bardzo proszę o powazne odpowiedzi, to dla mnie bardzo wazne.Dodam,ze mam 25 lat, on moze miec ok 30-32 lat. Poza tym jak go spotykalam czasem w Kosciele to nie znam go,wiec inaczej nie mam mozliwosci nawiazac z nim kontaktu.

Gość pewnie zmienił kosciół
na przyszlsc , ubierz sie sexi np. obcisle skorzane spodnieto mozecie nawet przypadkiem dotknie!

Gość czarna487
bardzo prosze o powazne rady, naprawde mysle od tamtej niedzieli ciagle o tym facecie,chcialabym zrobic cos w tym kierunku przy najblizszym jego spotkaniu,aby wiedzial,ze tak zareagowalam dziwnie,bo sie wystraszylam i naprawde chcialabym go poznac

Gość ksiądz12
weź przebierz sie za kasięza i podejdź do mniego :D to ci przebacczy