Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciaczek

twoje dziecko boi się dentysty??

Polecane posty

Gość kissskiss
fajnie że zaczęłas ten wątek jednak strach przed dentystą jest coraz częstszy, a może powymieniamy namiary na sprawdzonych dentystów dziecięcych ??

Gość baleriny w kropki
Jeśli chodzi o krakowskich dentystów dziecięcych to myślę, że jednym z lepszych jest dr Rozwadowski. Ma super podejście do dzieci.

sama chodzę do Galerii Uśmiechu i muszę przyznać, że to jest miejsce bardzo przyjazne dzieciom. Każdy dba o to, żeby pociecha czuła się tam jak najlepiej, dzieciaki otrzymują upominki, więc myślę, że później będą chętniej wracać.

Gość gość
sprawdzony gabinet, miły dentysta to dobry sposób na to, żeby przekonać dziecko do wizyty. My chodzimy do dental services i przyznam, że opieka super, dentyści bardzo mili

Gość gość
oj dużo zależy od dentysty do którego się mamy wybrać. To jego podejście sprawia, czy dziecko będzie chciało wrócić. Ja znalazłam super dentystkę dr Ilonę Tomaszewską, jeśli chodzi o podejście do malych pacjentów jest naprawdę super. Bardzo dobrze sobie z nimi radzi.

Gość gość
to prawda, że dużo zależy od dentysty. Ja chodzę do dental service i bardzo jestem zadowolona z jakości obsługi i podejścia do pacjenta.

Gość gość
skad moje dziecko ma sztuczna szczeke

Gość gość
Dlatego ja bardzo cieszę się, że trafiliśmy do Galerii Uśmiechu. W tym gabinecie wiedzą, jak ważne jest to, żeby dziecka nie zrazić do wizyty w gabinecie, jest specjalna poczekalnia dla dzieci, jest też gabinet przygotowany dla naszych pociech, a pierwsza wizyta w formie zabawy, żeby dziecko mogło bliżej poznać dentystę.