Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszkai

Czy to jest normalne

Polecane posty

Gość kaszkai

Moja koleżanka- 2sms do niej w przeciągu miesiąca i zero odzewu Ostatni z zyczeniami na Dzień Kobiet. Zaznaczam że nie flirtowałem z Nią nigdy ani nie dawałem znaku że chce gdyż ma chłopaka (mojego kolegę),i dla mnie jest zwykłą koleżanka. Czy napisać do niej dlaczego nie odpisuje czy nie warto?

Gość kaszkai
Tylko z jakiego powodu, nie mieliśmy żadnych spiec

Gość el chulo.
Dużo dziewczyn(nie mówię to o nastolatkach) uważa,że wysyłanie sms-ów do kolegów to flirt i pewnie ona należy do tej grupy i nie chce z tobą flirtować albo sie boi,że ty sobie tak pomyślisz.

Gość el chulo.
Druga sprawa,większość facetów też myśli w ten sposób i się boi,że jak wyśle sms do ciebie to ty sobie pomyślisz że ona jest tobą zainteresowana.

Gość hgfhfy
Nie jestem nastolatkiem.Pytałem kiedyś jej o date urodzin mojego kolegi nie odpisała,pozniej ten kolega mówił że nie miała nic na koncie-ok ale teraz już mnie to podirytowało z lekka

Gość masakrozaa
Też czasem ignoruje smsy. Jak ktoś potrzebuje coś ważnego przekazać lub o coś zapytać to dzwoni. Jak pisze to znaczy, że to mało istotne. Często jest tak, że zapominam odpisać po odłożeniu komórki. Po prostu nie przywiązuje za dużej wagi do smsów.