Havoc 0 Napisano Marzec 10, 2012 biustonosze to markowe,a majtki zwykle kupuje.A wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Havoc 0 Napisano Marzec 10, 2012 aaaaaa na bazarku to rozumiem,a jesli nie to wymienijcie sklepy z bielizna bo ja kupuje w key i atlantic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baskimama Napisano Marzec 10, 2012 Biustonosze przez internet (OnlyHer, Bravissimo, Figleaves, NoszeBiustonosze, ebay), majtki (poza tymi do kompletu) w sieciówkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pancerna kołdora 0 Napisano Marzec 10, 2012 Ja kupuję bieliznę w sklepie z nią :P Nie patrzę na marki, sprawdziłam już jedne biustonosze i kupuję je, bo mi bardzo pasują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marlena_sykes Napisano Październik 22, 2014 Dużo zmysłowej bielizny, takiej z klasą, ładnie wykończonej, z koronką, elementami prześwitującymi mają na portalu www.bieliznaujoli.pl . Ich bielizna pokazuje, że fajny erotyzm można uzyskać niekoniecznie pokazując wszystko ;P Ogólnie – dobry kontakt ze sklepem, szybka odp., szybka wysyłka, możliwość śledzenia postępów transakcji na bieżąco. Spox. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sccs Napisano Październik 30, 2014 No faktycznie sklepów z bielizną jest bardzo dużo. Powiem Ci, że ja ostatnio najczęściej to zamawiam ze stronki www.firmaana.pl. Mają modne rzeczy w cenach sporo niższych niż konkurencja. Do tego wysyłka ekspresowa, no i asortyment szeroki. Staniki, majtki, rajstopy, pończochy, koszule nocne, bielizna typowo erotyczna...No można znaleźć coś pod swój gust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Harem 0 Napisano Październik 31, 2014 A czy koniecznie trzeba kupować biustonosz. Ja tam sobie tylko oglądam, ta cześć ubioru nie pasuje do mnie. A oglądam w róznych wybranych sklepach, nazwy nie zdradze, bo to scisle tajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2014 Przez neta kupuje, najlepiej na Allesie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 27, 2015 Ja biustonosze dobrej jakości kupuje na allinside.pl. Wreszcie mogę dopasować coś odpowiedniego dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2015 Mi często zdarza się kupować online w hurtowni http://www.anstel.pl/ to mój sprawdzony internetowy sklep z ładną bielizną. Można tam dostać praktycznie każdy rodzaj bielizny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2015 majtki na tzw. "targu" a staniki w lumpeksach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość izaha Napisano Lipiec 13, 2015 A ja ostatnio majtki kupuję z organicznej bawełny - jakoś moja skóra bardzo je toleruje: http://www.fairfashionstore.com/moda/bielzna.html :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2016 ja kupuję w hurtowni www.anstel.pl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2016 Ostatnio najczęściej tutaj https://bardotti.pl/ Koleżanka poleciła mi ten sklep, wypróbowałam i faktycznie staniki z tego sklepu noszą się super! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2017 Yyyyy, w Tesco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 26, 2017 Lubię się odróżniać, dlatego kupuje majtki na necie i pokazuje je w internecie. Omg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 20, 2017 Polecam www.ebras.pl ja zawsze tam kupuje, nigdy nie mam problemu z dobraniem rozmiaru, duży wybór w dobrych cenach, znalazłam tę stronę w Internecie, na jakimś portalu, już nawet ni pamiętam gdzie, ale wybór okazał się trafny, również polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MillenaRoz Napisano Listopad 5, 2018 Pytasz o sklepy internetowe? Zamawiam zwykle tutaj https://ekskluzywna.pl/ nie tylko bieliznę ale też sporo fajnych ciuchów mają w ofercie, zobacz sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach