Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oEoEwe

JEŚLI KOLEJNE WYBORY WYGRA PO ,TO......

Polecane posty

Gość piotrrras7654
efefefe A czego chcesz??;)

Gość efefefe
zeby tego jarkacza i ojca dyrektora pogieło i już nigdy sie nie wtracali do poltyki!!!

Gość Superloter
Na pis głosowali ludzie którzy w mniejszym lub większym stopniu dostrzegają beznadziejność sytuacji.Albo też nie poszli wcale.Na po głosowali ludzie bez mózgu.Wykarmieni na medialnej strawie.Na resztę matołki bez wyobraźni..

Gość efefefe
mysle samodzielnie jarek i ojciec doktor wypad z polityki!!!

Gość efefefe
na pis głosuja ludzie którzy ze swojej winy - braku umiejetności wiedzy czy pracowitości są w kiepskiej sytuacji finansowej i narzekaja że wszystko to wina ue zydów i lewakow.

Gość efefefe
na pis głosuja ludzie którzy ze swojej winy - braku umiejetnościm wiedzy czy pracowitości są w kiepskiej sytuacji finansowej i narzekaja że wszystko to wina ue zydów i lewakow.

Gość efefefe
na pis głosuja ludzie którzy ze swojej winy - braku umiejetnościm wiedzy czy pracowitości są w kiepskiej sytuacji finansowej i narzekaja że wszystko to wina ue zydów i lewakow.

ta poniewaz ci "bogacze" ktorzy glosuja na PO to skorumpowane komuchy i jesli pis by rzadzil, to by ich sie wreszcie wzielo za mordy i wsadzilo tam gdzie ich miejsce, wiec sie boja to glosuja na PO.

Gość a jak jest roznica miedzy
PiS a PO??? w PiSie sa oszolomy, ktorych widac golym okiem, rzucaja sie przy kazdej wypowiedzi, a prezesem jest najwiekszy z nich. w PO oszolomy dzialaj w ukryciu, mowia to co ludzie chca uslyszec a potem robia swoje na szkode polskiemu zwyklemu szaremu obywatelowi. krotkowzroczni zlodzieje, ktorzy tylko chca nachpac dla siebie jak najwiecej (jak Tusk, ktory urzad Premiera zdaje sie traktowac jako trampoline do swiatowego forum). jezeli ludzie naprawde powaznie zastanawiaja sie tylko nad tymi dwiema partiami to ten kraj nie ma ZADNYCH szans na cokolwiek, to znaczy zwykly szary obywatelk NIE MA SZANS na normalne godne zycie w tym kraju.

Gość efefefe
wszystko utyrałam wlasnymi rękoma pracowitością i wytrwałością od samego zera albo i ponizej i to nie tylko moje zdanie że : na pis głosuja ludzie którzy ze swojej winy - braku umiejetnościm wiedzy czy pracowitości są w kiepskiej sytuacji finansowej i narzekaja że wszystko to wina ue zydów i lewakow.

Gość Blond Rithuall
20:47 Ten post to dobitny przykład jak prymitywne i wysterowane jest postrzeganie przez uprzedzonych do pis chociażby jego elektoratu.Jesteście karmieni takimi głupotami i aż się wam nimi odbija.Na każdym ale to na każdym forum jest dokładnie takie samo pierdolenie o moherach i nietolerancji.Wam potrzeba abyście naprawdę porządnie dostali życiowo w przysłowiową pizdeczkę.Myślę że to już niedługo.Wtedy może zaczniecie się orientować kto gra a kto jest sobą.Kto chce lepiej a kto chce lepiej dla swoich.

Gość efefefe
wszystko utyrałam wlasnymi rękoma pracowitością i wytrwałością od samego zera albo i ponizej i to nie tylko moje zdanie że : na pis głosuja ludzie którzy ze swojej winy - braku umiejetnościm wiedzy czy pracowitości są w kiepskiej sytuacji finansowej i narzekaja że wszystko to wina ue zydów i lewakow. zordonowka!!! a ty jesteś jakas starą leniwa baba jak ci tak źle to se zapracuj a nie zazdrość innym i kto przed 40 mówi na ludzi komuchy!!!

Gość efefefe
Blond Rithuall nie jestem karmiona ani zmanipulowana WIEM CZEGO CHCE I CZEGO NIE I PROSZE MI NIE WMAWIAC, ŻĘ KTOŚ INNY ZA MNIE ZDECYDOWAŁ!!! jak wam tak żle to do roboty!!! lenie śmierdzące ja byłam przez jakiś czas bezdomna i osiągnełam wiele jak ktos nic nie potrafi to będzie zawsze narzekał!!!!

blond rithual-- nie wystarczajaco dostali? ostatnimi czasy w rzadzie same porazki, juz chyba wiecej nie trzeba udowadniac... sam koniec swiata dla nich nie bylby taki straszny jak pis. nic tego nie zmieni, oni sie chyba nigdy nie naucza myslec SAMODZIELNIE!!

zordonowka!!! a ty jesteś jakas starą leniwa baba jak ci tak źle to se zapracuj a nie zazdrość innym i kto przed 40 mówi na ludzi komuchy!!! po pierwsze nie jestem stara, po drugie nie jestem leniwa po 3 pracuje i jest mi dobrze. ale nie pracuje w polsce. i nazywam komuchow komuchami, wydaje mi sie, ze tego slowa mozna uzywac w kazdym wieku.

Gość boboboboboh
Lepiej być moherem , niż Tuska frajerem "!

Gość efefefe
wole porażki tych których cenie i szanuje i sama sobie wybrałam niż waszych dziadów i w sutannach!!!

Gość efefefe
boboboboboh widać że jakiś zdziecinniały dziad się wypowiada ze swoimi infantylnymi hasłami rodem z tv trwam!!!

Gość efefefe
ten jest frajerem kto nie umie na siebie zaparacować na swoj godny byt!!! ludzie nie mają rak i nóg i nienarzekają na sytuacje i odnosza sukcesy!!!

Gość janiiszki
efefefe Dziecko...ile Ty masz lat?? 15?16? :D

Gość efefefe
tak mam 15 lat i pracuję od wielu lat zastanów się trochę a może nie umiesz myslec??

Gość jeeeebaka
Kuuurwa ceny ida w gore!!! Za niedlugo to bede musial auto sprzedac bo mnie na paliwo stac nie bedzie!!!Jeeebane panstwo!!! Tusk...Na stos z nim!!!!!!!!

Gość janiiszki
efefefe ja mysle,w przeciwienstwie do Ciebie:D Twoj rozum,to kupa zlomu:D

Gość efefefe
jeeeebaka już sam nick śiwadczy o entelegencji!! sory ale jak nie umiesz zapracować na paliwo to nie widze innej możliwości niż sprzedaż

Gość wojjewodzki...
e.........XFACTOR leci....:D pierdolta Tuska:D

Gość efefefe
mieszkam w Krakowie i zaczynałam od O jestem z domu dziecka i nie miałam żednego startu w życie

Gość jeeeebaka
efefefe jakbys 150km dziennie musiala do pracy dojezdzac,to bys zrozumiala,a pseudonimem sie nie sugeruj pustaku...