Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oEoEwe

JEŚLI KOLEJNE WYBORY WYGRA PO ,TO......

Polecane posty

Gość efefefe
sam ze swoim nickiem jesteś pustakiem i do tego co za facet co nie potrafi zapracowac na benzyne!!!

efefefe wiec tymbardziej powinnas dostrzegac nieudolnosc rzadu tuska. dziwi mnie, ze ntego nie widzisz.

Gość efefefe
jebane kurvy zakannice nas traktowało gorzej niż bydło nie zapomne tym szmatom tego, wypad od kościoła katoloccy hipokryci!!

Gość efefefe
tak sie wkurwiłam jak sobie przypomnaiłam ze się pomyliła miało byc wypad od polityki katoliccy hipokryci!!!

Gość efefefe
jak jakieś dziecko nie chciało jesc to napierdalały szczotkami z całej siły!!

nikt mi nie bedzie mowil, ze mam sie nie wtracac do polityki tylko dlatego, ze jestem katolikiem. szkoda, ze to twoje ciezkie zycie nie nauczylo cie kultury osobistej.

Gość efefefe
mam nadzieje że ten i następne rzady wyplenią tą katolicką zaraze z kraju!!!

OOO MUSZE CIE ZMARTWIC. religia jest w polsce fundamentem i choc wielu probowalo nikomu nie uda sie tego zniszczyc i na cale szczescie!

Gość efefefe
zordoniowka!!! szkoda że ciebie tak nie urządziły za małego dziecka. wielka szkoda, byś już dawno gniła w piachu zamiast użalać się na to że pis nie rządzi

Gość jeeeebaka
efefefe ale Ty durna jestes.. wiesz ile trzeba miesiecznie zarabiac ,majac prace do ktorej trzeba dojezdzac? Wiesz ile kosztuje paliwo?

Gość fundamentem czego?
oszołomstwa i katolstwa?

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
efeefef Po 1 nie masz kultury i strasznie przeklinasz po 2 w ogole nie wiesz co to znaczy TOLERNACJA po 3 nie masz zadnych argumentow poza przeklenstwami co swiadczy o twojej miałkośći intelektualnej mowi ci to Ania 33letni "MOCHER"

wystrarczajaco mnie urzadzil twoj rzad, ze musze siedziec za granica z dala od mojej ojczyzny.

Gość efefefe
osiągnęłam sukces, gdyby nie ucieczka od katolickiej hipokryzji bym juz dawno pruchniała w rzece!!! mam obycie wiedze i pieniadze które sama wytyrałam i ze wszystkich sił będe plenić katoli !!!

Gość Immortalfigther
Zordonowka-"nie wystarczajaco dostali?" Co to to nie.To będzie musiało naprawdę boleć i będzie boleć.Wtedy zaczną myśleć nie formą a treścią. Wystarczy poczytać nieco więcej opracowań autorstwa mądrych ludzi ażeby wiedzieć co się może zdarzyć chociażby ekonomicznie w kraju jakiego polityczne zaplecze zamiast wyostrzyć ochronę poprzez prawo przed jego skutkami gra nic nieznaczącymi wskaźnikami.Szczególnie jest to niebezpieczne bo kryzys jaki nadchodzi ma specyficzny charakter.Z jednej strony jest to pogłębiająca się zapaść różnych sektorów jaka wskutek efektu domina ze stanów przeniknęła do europy-z drugiej zaś ma on częściowo wyspekulowany charakter.Są już pewne sektoryktóre będą akumulować dzięki niemu, ściągając bajońskie kwoty z pożyczek,olbrzymie środki naszym kosztem.Ludzie "dokładać będą do tego interesu "siebie na tacy.[wyższe podatki,wyższe składki,wyższe raty kredytowe czy dłuższy wiek produkcyjny].Potrzebna jest zewnętrzna naprawdę czysta i wolna od układów zewnętrzna inicjatywa by to zastopować.W demokracji to się umownie nazywa partią.Mam nadzieję,że taka nowa siła powstanie.Nią może być np nowoczesna centroprawica.Czasem jednak jak na to patrzę to słów brak.

Gość fundamentem czego?
musisz? wracaj tutaj. mozna.

fundamentem czego? oszołomstwa i katolstwa? znasz troche, chociaz troche historie polski?? chyba nie. wiec radze sie zapoznac, to zobaczysz czego fundamentem jest religia.

Gość fundamentem czego?
znam historię Polski. religia jest fundamentem oszołomswta, wsteczniactwa, morderstw, kradzieży, pedofilii itp

Gość efefefe
to że nie umiesz zatroszczyć sie o siebie i musisz szukać pracy za granica jest wynikiem tylko i wyłącznie twojego nieumiejetnego kierowania swoim życiem!!! ludzie bez żadnego startu potrafią osiągnąć sukces a ty tutaj żalisz się że ci tak źłe!!1 jesteś frajerką i tyle!!

Gość efefefe
no dobra, a tera serio to jestem głupią, tępą dziwką i nadaję się tylko do roochania we wszystkie dziury. Nawet usunęłam przegrodę nosową coby było więcej możliwości. A pan tusk powiedział, że jak będę szykanować bezpodstawnie inne partie i mówić na ludzi myslących logicznie mohery to może mnie przeleci i da mi nowe majtki bo zapieprzam po wsi w tych samych od podstawówki...co prawda to nie dawno było bo ino 3 lata, ale jednak już są trochę okopcone bo jo lubiem se bąka puścić, nie powiem, że nie, a szczególnie jak jo jem fasolke to tak pierdze że ino roz. no, a w nocy to jo sie przebierom za lisa i kradnę sąsiadowi jajka z kurnika. bo najpierw to ja się zalecałam do jareczka ale mnie nie chciał bo niby jestem głupią kurfą. 🖐️

Gość efefefe
precz KLER od dzieci!!!

Gość efefefe
religia jest fundamentem oszołomswta, wsteczniactwa, morderstw, kradzieży, pedofilii itp

fundamentem czego? musisz? wracaj tutaj. mozna. oczywiscie, ze mozna, ale nie bede zapierdzielac na tuska za 1500 zl, ooo nie.

efefefe nie umiesz czytac ze zrozumieniem? ja sie wcale nie zale, mi nie jest zle. mi jest dobrze. tylko szkoda mi, ze spoleczenstwo mamy takie durne.

Gość efefefe
zordonowka to co ty umiesz ?? chyba nic pierwsza lepsza sprzataczka tyle zrabia!!

Gość wtff??
fundamentem czego?-używanie stwierdzeń że religia jest fundamentem pedofilia dyskwalifikuje Cię intelektualnie.Czytaj więcej faktów i mitow.Już Ci się uszami tą głupota ulewa.

Gość efefefe
zordonowka to co ty umiesz ?? chyba nic pierwsza lepsza sprzataczka tyle zrabia!!

Gość fundamentem czego?
dla Tuska? nie. dla siebie, dla Polski. to się nazywa patriotyzm ale chyba o tym zapomniałaś.

och, prosze cie. daj spokoj. sprzataczka zarabia 1500 zl? chyba jakas luksusowa sprzataczka ktoregos z politykow.

Gość efefefe
religia jest fundamentem oszołomswta, wsteczniactwa, morderstw, kradzieży, pedofilii sam benedykt i jan pawel a to przepraszał wieć nie wciskaj kitu że teo nie było