Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oEoEwe

JEŚLI KOLEJNE WYBORY WYGRA PO ,TO......

Polecane posty

Gość efefefe
i nawet jak tutaj mnie nie ma to jestem :) i duch moich poglądów tutaj zostanie:) to już ostatnie miłego wieczoru :)

efefefe- nie zalezy mi zeby ktos sie ze mna politycznie zgadzal, bo mi nikt za to nie placi, zebym miala ludzi namawiac na pis, czy cos. ale boli mnie, ze takie osoby jak ty nie podadza mi ani jednego argumentu na to, ze rzad mamy kompetentny i dobry oprocz tego tyle sie teraz dzieje, ze nie trzeba byc nie wiadomo jak przeciwnym rzadowi tuska, zeby widziec jaki jest nieudolny a jednak ciagle nagonka jest na pis nie wiadomo dlaczego i po co. kosciol? nie chcesz - nie wierz, masz jakies tam swoje powody- ok. ale ja jako osoba wierzaca czuje sie obrazana, kiedy wykrzykujesz na forum, ze precz z katolikami itd. ja jestem katolikiem wiec twoje wypowiedzi skierowane sa tez do mnie.

Gość boree8
efefefe-->Porownaj np kosciol do szkoly...I co wtedy? Tez nie bedziesz sie uczyc bo nie trawisz nauczycieli? Wszystkich wrzucasz do jednego wora,jakiez to przykre,smutne i niesprawiedliwe...

efefefe i widzisz? jaki jest elektorat PO? "nie lubie cie bo glosowalas na pis" (nie zeby mi zalezalo, zebys mnie nie wiadomo jak lubila) ale chodzi o to, ze mierzycie ludzi miara tego czy glosowali na "kaczora" czy nie. bardzo dojrzale.

Gość eereksx
Przyznam,ze glosowalem na PO i bronilem ich zawsze,nawet gdy bylo ale,ale to co sie teraz dzieje,to juz jest przesada.W zyciu bym nie podejrzewal,ze rzad Tuska tak sobie zadrwi z ludzi(bo inaczej tego nazwac nie mozna).Nie licza sie z nami,maja nas w glebokim powazaniu! Ja na pewno juz na nich nie zaglosuje.

No i wlasnie w takim momemncie jestem z siebie dumna,ze nie zaglosowalam na PO Wiedzialam,ze oni nic dobrego nie wniosa...Pis Gora;)

Gość samluks
rozmowy przy korycie do aklamacja: Proszę o ciszę. Zaczynamy. Referować krótko, tematy znane... Michnik Jak zwylke o polaczkach, ha! ha! Balcerowicz Ja zacznę od tego, że transfer pieniędzy do Izraela idzie pełną parą, oni się niczego nie domyślają! W prywatyzacji bierze udział ponad 3,5 tys. Naszych Żydów. Banki są już prawie wszystkie nasze, a to jest najważniejsze!... Wykup najlepszych terenów w Warszawie i w największych miastach załatwiony. Sprzedaż najlepszych zakładów kontynuujemy dla naszych za grosze albo dajemy kredyty z pieniędzy budżetowych, a potem umarzamy. Geremek Leszek, wystarczy! Od siebie chcę powiedzieć, że w MSW nie ma już prawie żadnych Polaków. Ambasadorzy i I sekretarze to nasi Żydzi! W Brukseli są tylko nasi. Połubicki kartoteki: p. Geremka, Mazowieckiego, Olechowskiego, Michnika, a także 328 Naszych zostały do końca wyczyszczone! Wcześniej siedział tam Adaś z naszymi, ale do końca nie wyczyścił... Olechowski Jeżeli dowiedzą się, że ja, Kwaśniewski i Buzek jesteśmy Żydami, to źle! Kuroń wszędzie mamy swoich! W Radach Nadzorczych, Funduszach Powierniczych, Dyrekcjach, Bankach! Zresztą, z Izraela i Stanów Zjednoczonych przyjeżdża około 8,5 tys. Żydów. Po to są powiaty, trzeba trzymać polaczków za mordę! Zresztą, już i tak niedługo wszystko będzie nasze! Za trzy lata obudzą się z łapą w nocniku. Suchocka Jacek, znowu piłeś i jesteś wulgarny! Kuroń Nie przejmuj się, oni są ogłupieni. Telewizja, radio i prasa są nasze! Osiatyński Może porozmawiamy o wyborach? Adaś dał 3 miliardy zł, Turowicz z Tygodnika 500 milionów, to skąpiec, sorosz 10 miliardów, Biznes Klub 10 miliardów, Urban 1,5 miliarda, z Niemiec 4 miliardy, 15 miliardów dał Leszek z budżetu... Małachowski Wszędzie, gdzie się da, niszczyć „Naszą Rodzinę i ks. Rydzyka. Oni są najbardziej niebezpieczni. Ale też „Ojczyznę i „Przymierze. Popatrzcie, ośmieszaliśmy Pawlaka i już go nie ma, kolej na Kalinowskiego, ale powtarzam, przede wszystkim niszczyć „Naszą Rodzinę, „Radio Maryja, ich gazetę „Nasz Dziennik i ks. Rydzyka. Najlepszymi naszymi sprzymierzeńcami są ks. Tischner, bp Życiński i bp Pieronek. Popatrzcie, sami plują na Kościół i naród. Wystarczy tylko drukować ich artykuły! Kuczyński Zobaczcie, jaką dobrą robotę zrobił dla nas pan Kulesza. Lityński Ale swoje pieniądze wziął! Jak wejdą do Unii, będą tylko regiony. Żadnej Polski już wtedy nie będzie!... W Kancelarii Kwaśnieskiego mamy też kilkunastu swoich ludzi, na czele z Kaliszem. Powyższe wypowiedzi nie wymagają komentarza. Siłą talmudystów w niszczeniu Polskiego Narodu i Polski była nieświadomość Polaków. Bo rzeczywiście trudno jest uwierzyć w taką przewrotność, jaką wykazali talmudyści przy władzy w Polsce. Musi to jest „nagroda za to, że Polacy z narażaniem życia ratowali ich przed śmiercią z rąk ich pobratymców. Ale to się skończyło. W Narodzoe Polskim narasta świadomość śmiertelnego zagrożenia ze strony talmudycznych przebrańców. Wybory w jesieni 2005 roku były początkiem zwycięskiej wali o przywrócenie Polski Polakom, jak podkreśla w swoich programowych przemówieniach Jarosław Kaczyński, prezes autentycznie narodowej partii „Prawo i Sprawiedliwość.

samluks, dla lemingow to za duzo do czytania, a nawet jak przeczytaja, to nie uwierzą...

A takich ludzi,ktorym klapki z oczu spadaja jest naprawde bardzo wiele:) Wie cieszmy sie....;) Ja osobiscie znam bardzo duzo osob ,ktore za PO daloby sobie reke obciac,a teraz pluja sobie w gebe...Tak wiec badzmy dobrej nadzieji;)

ja tez znam takich ludzi, wsrod nich sa nawet moja babcia i dziadek ( a to byl trudny przypadek) a jednak... :D

Gość plaksen,,,
Moj ojciec zawsze mi powtarzal"dziecko moje kochane...nigdy nie glosuj na PO,bo oni nas zrujnuja....No i sprawdzilo sie...A to bylo wtedy jak ich pierwszy raz wybierano...

Gość wterata
Nie znam sie za bardzo na polityce,ale golym okiem widac,ze jest coraz gorzej:o PO widac rzadzi nie tak jakbysmy tego chcieli

Gość BB3awa3a
spierdalac od tuska!!!!!!!!!!zeby bylo lepiej musza byc zmiany glaby nie rozumiecie?moze teraz jest zle,ale to wszystko sie zmieni!

zordonowka Ale oni tego nie rozumieja...Musimy im wybaczyc...hehe.Mnie sie z tymi ludzmi nawet gadac nie chce,bo do nich...to jak grochem o sciane:)Ty swoje...oni swoje:)

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
http://gloria.tv/?media=263016 Polska szkoła wynaradawia szybciej niż zaborca lub okupant Według danych MEN i różnych kuratoriów 72 proc. absolwentów gimnazjów to analfabeci funkcjonalni tzn. znają litery, ale nie rozumieją kompletnie tekstu pisanego. Przedwojenna selekcja to jeden z fundamentów sukcesu odradzania się polskiej kultury po latach zaborów. Dziś słuchając wywiadów z sędziwymi staruszkami z AK, czy NSZ czuje się kindersztubę, ogładę, wyedukowanie gimnazjalne, średnie bądź wyższe (często łacina i greka na poziomie absolwenta dzisiejszych studentów filologii klasycznej, która mimo powszechnego zidiocenia szkolnictwa wyższego w Polsce jest elitarna) i niezwykły poziom etyczny charakteryzujący się zwłaszcza szacunkiem do matki i ojca, co jest fundamentem prężnej cywilizacji. Słuchając dziś przeciętnego gimnazjalistę można stwierdzić, że jest to jakaś nowa barbaria, oklęta, schamiała, kompletnie zanalfebetyzowana, szalenie rozerotyzowana, bez jakiejkolwiek tożsamości, zwłaszcza historycznej. Różne ankiety i badania wśród absolwentów szkół ujawniają, że za Katyń odpowiedzialni są Niemcy,lub też respondenci nie wiedzą kim był Jaruzel. Kiedy czytałem biografię Hansa Franka i jego przemówienia, to można było odnieść wrażenie, że on właśnie chciał, aby Polacy tacy byli, oczywiście zanim by ich wszystkich wymordował, zaraz w kolejce po Żydach. To co nie udało zrobić się hitlerowcom świetnie udaje się poprlowskiej wierchuszce dziś w ramach "reform edukacji". Już dziś nauczyciele tęsknią za prlowską szkołą lat 80., która mimo swoich wad przy obecnym systemie "nienauczania" wydaje się coraz bardziej wyśnionym ideałem.

Dlatego absolwenci gimnazjów - może się to dziś wydać strasznie dziwne - cieszyli się ogólnym szacunkiem. Dziś gimnazjum jest chyba najbardziej horrendalnym i patologicznym wytworem polskiej edukacji ostatnich reform, wylęgarnią recydywy, narkomani, analfabetyzmu, albo zabaw w słoneczko. Proszę zobaczyć tłumy strajkujące w Grecji, czy w krajach iberyjskich. Demonstrantów wychowano w ramach idei powszechnej równości, seksu, feminizmu, tolerancji dla gejów i różnych patologii natomiast zabrakło takich wartości jak: odpowiedzialności, prostych przysłów w stylu "dochodzie pamiętaj, aby z rozchodem żyć w zgodzie", że bezrobotny dostaje kijem po plecach, a nie pobiera zasiłek. Dlatego ich kraje bankrutują, a czerwoni idioci demonstrują przeciwko spłacaniu długów. Obecny niewydolny system ratują jeszcze prywatne korepetycje, które są niezwykle efektywne i to one ratują jakikolwiek poziom zdawania egzaminów i znajomości języków. Każdy wie, że własne dziecko trzeba ocalić przed durną państwową edukacją. Według różnych szacunków czarny rynek korepetycji w Polsce to 11 mld zł rocznie i oby rósł dalej. Drodzy Czytelnicy... nie dajmy zdziczeć naszym dzieciom: mniej do szkoły, więcej na korepetycje, bo i tak 1h korepetycji daje tyle co 10 lekcji w 25 osobowej hordzie. Obecni włodarze z tow. Hall na czele wpisują się jak najgorzej w ten system degradacji polskiej szkoły, tworząc systemy de facto kolczykowania dzieciaków jak unijne krowy. Miejmy nadzieję, że Polska zbankrutuje, a potem zaczniemy budować kraj oparty o sieć szkół prywatnych z 5 osobami w klasie, systemem prywatnych tutorów dla bogatszych i w efekcie wychowamy polskich noblistów i wynalazców. Wydaje się to jedynym rozwiązaniem w tym beznadziejnym systemie demokratycznym, gdzie kretyni pod sztafażem mediów zawsze przegłosują tych rozsądniejszych.

http://polonuska.wordpress.com/2011/05/07/pro ces-wynaradawiania-polakow/ http://polonuska.wordpress.com/2012/02/28/tus k-poinformowal-ze-i-tak-musimy-przyjac-gmo/ Rządy Platformy doprowadzają do upadku polskie firmy i ubóstwa obywateli. W 2011r z przedsiębiorczej mapy Polski zniknęło 383 tys. podmiotów- o 60 % więcej niż w 2010r. Według szacunków ekspertów 74 proc. upadłości lub likwidacji dotyczy małych przedsiębiorstw, 15 proc. średniej wielkości i 12 proc. dużych. Tylko w 2010 roku z rejestru REGON zniknęło ponad 260 tys. firm. Ciężkiej sytuacji małych i średnich firm nie ułatwia złe prawo upadłościowe. Tylko 655 firm ogłosiło upadłość w sposób formalny na drodze decyzji sądu. Wynika to oczywiście z od lata niezmieniającej się sytuacji w polskich sądach, gdzie sprawy ciągnąsię latami. Średnio sprawa o upadłość w Polsce trwa 3,5 roku. Słabo jest równieżwśród przedsiębiorców ze znajomością prawa, szczególnie tego upadłościowego i układowego. Dlatego najprościej jest po prostu wyrejestrować firmę. - Upadłość w polskich realiach niewątpliwie kojarzy się negatywnie i przedsiębiorcy mający tego świadomość w sytuacji zagrożenia starają sięratować przedsiębiorstwo na własną rękę, co często prowadzi do jeszcze większych kłopotów potęgowanych słabą znajomością prawa tłumaczy Bożena Lubińska-Kasprzak, prezes Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP). Z najnowszych badań Instytutu Badawczego ProPublico wynika, że najbardziej podatne na upadłość są spółki z o.o., osoby fizyczne prowadzące działalnośćgospodarczą oraz wspólnicy spółek cywilnych. Według badań w 41 proc. przypadków są to firmy działające w przetwórstwie przemysłowym oraz zajmujące się handlem (22 proc.). Najczęstszą przyczyną upadłości jest: załamanie popytu, konkurencja oraz brak środków finansowych. Złe perspektywy widać po styczniowej stopie bezrobocia oficjalnie bezrobocie wzrosło do 13,3%, a tak naprawdę jest trzykrotnie większe. Wiele osób straciło status bezrobotnego co wcale nie oznacza że pracują. Większośćspołeczeństwa po prostu wegetuje. Rząd lekceważy obywateli, co musi doprowadzić do protestów. - Część firm zawiesiła swoją działalność i przeniosła się do szarej strefy. Po prostu uzyskiwały zbyt niskie obroty tłumaczy na łamach Gazety Prawnej dr Małgorzata Starczewska-Krzysztoszek, główna ekonomistka PKPP Lewiatan. Tymczasem rząd Tuska nic nie robi żeby pomoc polskim przedsiębiorcom, wprost przeciwnie, stale podnoszone są podatki, ZUS, koszty zatrudnienia pracowników. W efekcie takiego gospodarowania wpływy do budżetu maleją zamiast rosnąć. Mamy najdroższe kredyty bankowe, niestety ale już niepolskich banków których lichwiarskie zyski są wyprowadzane za granice. Podobnie jak zyski zagranicznych firm handlowych często zwolnionych z podatków, którzy doprowadzili do upadłości wielu właścicieli drobnych sklepów. Padł przemyśl stoczniowy, hutniczy, upada górnictwo, za grosze organizacjom globalnej mafii wysprzedaje się resztki państwowych firm. Polska umiera.

butla z gazem...wiem wiem wiem :D musze sie nauczyc opanowywac:D co do szkolnictwa, Spryciarz))))))))))))))))))))) jak ja sie ciesze, ze skonczylam juz szkole bo te pomysly na reformy sa przerazajace...gdzies czytalam o pomysle na zmniejszenie ilosci historii a dodanie takiego przedmiotu jak "zdrowie i uroda" a nawet przed wyborami jedna pani chciala zostac ministrem edukacji i wprowadzic wychowanie seksualne do, uwaga, PRZEDSZKOLI, po to by tlumaczyc juz 5 letnim dzieciom, ze homoseksualizm jest ok ! bedziemy mieli za pare lat takich idiotow w panstwie, ze to bedzie masakra... a tak na marginesie widzieliscie to? http://www.youtube.com/watch?v=KTkO0TUMfWw Szmatławce nawet naszego kochanego Papy nie oszczędzą!! to jest dla mnie juz totalne przegięcie!!

Gość kto to kochany Papa?
:O

kochany Papa to ten sam czlowiek, ktory jeszcze kilka lat temu byl szanowany wsrod mlodych ludzi, ten ktory pomogl obalic komune w polsce i ten ktorego dzisiaj potraficie wysmiac i nie szanujecie jego pamieci i tego co pozostawil po sobie.

Gość kto to kochany Papa?
aaaaaaaaa....... to ten co ukrywał pedofilów. to już wiem.

Gość ploaj
kto to kochany Papa? IDIOTO TY!!!

Gość ploaj
nastepnych wyborow na bank nie wygraja

Gość nie tylko faceci sa winni ;)
taaaa Peło moze i sie konczy ale - na dzien dobry widac ze lewactwo sie reorganizuje i media chamsko promuja palikociarnie - chocby relacje z dzisiejszej tfu manify - powiedzieli ze 3 000 tys ( jesli nawet) to na stolice - bardzo malo a reporetaze w kazdej tv i wywiady z homosiami a to ze wczoraj w Łodzi marsz za tv TRWAM- 5 000 ludzi o tym cisza ze w Krakowie - za wolnymi mediami 10 000 tys cisza ... trzeba czytac sytuacje i pojechac do w-wy 14 ego na marsz przeciwko temu rzadowi !!!