Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oEoEwe

JEŚLI KOLEJNE WYBORY WYGRA PO ,TO......

Polecane posty

Gość fundamentem czego?
mnie dyskwalifikuje a nie tych księzy pedofilów i ukrywania tego przez kierownictwo i szefów?

myślę, że ta dyskusja nie ma sensu- efefefe to zwykły beton- nie słucha, a tym bardziej nie rozumie co się do niej mówi. Totalny oszołom.

Gość efefefe
zordonowka wiesz co znam sprzątaczki co sprzątają centra handlowe i zarabiaja 1600 na reke bardzo sympatyczne starsze panie!!! jak sie do tego nie nadajesz to nie dziwota że ci tak w polsce źle!!

fundamentem czego? dla Tuska? nie. dla siebie, dla Polski. to się nazywa patriotyzm ale chyba o tym zapomniałaś." patriotyzm to jest umilowanie swojej ojczyzny a nie dawanie sie wysiudac z kasy na kazdym kroku przez partie rzadzaca.

Gość efefefe
religia jest fundamentem oszołomswta, wsteczniactwa, morderstw, kradzieży, pedofilii sam benedykt i jan pawel a to przepraszał wieć nie wciskaj kitu że tego nie było

Gość fundamentem czego?
wysiudac z kasy? płacisz takie same podatki wszedzie.

Gość efefefe
zordonowka wiesz co znam sprzątaczki co sprzątają centra handlowe i zarabiaja 1600 na reke bardzo sympatyczne starsze panie!!! jak sie do tego nie nadajesz to nie dziwota że ci tak w polsce źle!!

efefefe znowu to samo. wcale nie jest mi zle i nigdy nie bylo. za granica jest mi lepiej pod wzgledem, ze zarabiam wiecej. jesli chodzi o polske boli mnie jak widze, gdy niszczą moj kraj.

Gość who is who
No jak już mowa o szefach,agentach i firmie pt kk to już wiadomo kto przyszedł na wątek.Dziadku zmień pieluche lepiej zamiast pieprzyć do wąsa.

Gość fundamentem czego?
niszcza kraj?:Dkto? i co niszczy?

nie takie same... tu place podatki, ktore mi sie w 100 % zwracaja a nie jakies tam 200 zl w polsce.

Gość fundamentem czego?
podatki ci się zwracają? może się obudx z tego pieknego snu.

fundamentem czego? niszcza kraj? kto? i co niszczy? ignoranci, kretyni, polmozgi, lewaki, lemingi, zboczency i komunisci.

Gość micalkkk
efefefe czy jak ci tam- weź spierdalaj jak ci patriotyzm nie pasuje do etiopii, a jak ci katolicyzm nie pasuje to won do arabów, niech cię tam walą po tym twoim krzywym pysku aż zdechniesz.tego ci życzę

Gość fundamentem czego?
ignoranci, kretyni, polmozgi, lewaki, lemingi, zboczency i komunisci. większośc z nich jest w pisie a oni na szczęście nie rządzą.

Gość efefefe
zordonowka nie wiem czym ty jestes jak byś w PL zarabiała 1500 !!!!!!! bo jak już mówiłam znam sprzataczkie co sprzatają w centrach hnndlowych za 1600 na reke nie mają zadnego wykształcenia ani oblsugi komputera ale to bardzo miłe starsze panie wiec nie wiem co z tobą nie tak

Gość fundamentem czego?
100% zwrotu podatku......:Ochyba przesadzasz z używkami. nie ma tak w żadnym państwie na świecie.

jako ze pracuje okolo 6 miesiecy w roku, poniewaz drugie 6 miesiecy jestem w polsce "na wakacjach" nalezy mi sie 100% zwrotu podatku. jesli pracowalabym caly rok, dostalabym troszeczke mniej. takie sa realia na "zachodzie".

Gość efefefe
proste przykłady fundamentem oszołomswta - palenie czarwonic inne zabobony wsteczniactwa - teoria geocentryczna morderstw - inkwizycja kradzieży - afera ostatnio kisadz przechandlowal zabytkowe dzwony pedofilii - wile ofiar w domach dziecka, ministrantów

efefefe wazne, ze tu nie musze byc nikim nie wiadomo jak waznym a moge zarabiac normalne pieniadze i nie martwic sie o jutro.

Gość fundamentem czego?
nie ma takiego kraju na świecie. w każdym płaci się podatki a z nich utrzymuje się panstwo. gdyby zwracało wszystko co zapłacisz to państwo nie miałoby pieniędzy.

efefefe "zli ludzie" typu zlodzieje, pedofile, mordercy itd zyja zarowno wsrod katolikow, jak i wsrod ateistow, zydow, muzulmanow itd.

Gość czekający sprawiedliwości
trzeba przenieś w gogle nie otwiera sie dobroć w polsce

Gość fundamentem czego?
nie mówimy o katolikach a mówimy o księżach i tych którzy ukrywali ich przestępstwa.

fundamentem czego? nie ma takiego kraju na świecie. w każdym płaci się podatki a z nich utrzymuje się panstwo. gdyby zwracało wszystko co zapłacisz to państwo nie miałoby pieniędzy. no to w takim razie ja zyje w jakies nibylandii :) bo dostaje 100 % zwrotu podatku za ok 6 miesiecy pracy.

Gość efefefe
zordonowka to znaczy, że nie umiałas pokierować swoimi umiejętnościami i wykształceniem skoro nie mogłas w PL zarobić 1600 zł!!!!!! a pewnie że za granica nawet na plantacji tulipanów zarobisz więcej nż u nas i dla oszczednego polaka to niemała gratka

Gość fundamentem czego?
dokładnie. mieszkasz w nibylandii bo tylko tam mogą oddawac ludziom 100% podatku.