Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endrju81

Jak powiedzieć żonie o kochance?

Polecane posty

Gość agasnie1
michal3-nienaawiscia i zemsta nic nie wskurasz a moglbys skrzywdzic niewinnych ludzi dlatego ze ktos cie skrzywdzil mialyby cierpiec dzieci-pomysl o nich

Gość Doktor Lew Polewoj
Tak. Qrewstwo tkwi w genach. Niestety.

Gość UGAUGA
To po co brały w ogóle ślub, skoro do niego nie dorosły (one albo ich mężowie). Rozwód po roku! O lol !

Gość czerwona pomarw
endrju81 ty gdzie jesteś to ja twoja polowa

przed rodzina juz sie wyplakalam a teraz udaje ze jest ok i ze jestem silna.. Ale tak nie jest. Ciagle sobie zadaje pytanie dlaczego on tak zrobil...

Gość onawi
kochanka juz teraz cie szantazuje.......no,ladnie , zebys jeszcze za zona nie zaplakal jak juz bedzie za pozno,,,,,mimo wszystko nie jestes najgorsza lajza ze myslisz aby zostawic jej dach nad glowa.....jesli tak dlugo jestes juz z tamta to uwierz ze zona na pewno juz cos podejrzewa,powodzenia i czy tak na 100% pewny jestes ze tamta to ta jedyna ?

Gość bryyyyyy
endrju temat rozkrecił i zwiał.... michał zastanów sie nad swoim podejsciem zyciowym, bo kiepsko mozesz skonczyc

agasnie1 chodzi mi o to że przed ślubem ludzie zbyt dużo wagi przywiązują do pierdoł a za mało starają się poznać nawzajem i w sumie zastanowić się nad tym czym jest ten ślub i po co? Jak słyszę od lasek że muszą wziąć ślub do 30, i tym podobne bzdury to coś mi się robi. Oby - kiedy to się stało?

Gość bryyyyyy
oby a w jakim wieku dzieci sa ?? wiedza co sie wokół dzieje ??

Gość czerwona pomarw
tak po roku a niebyła w ciąży sama dziwie po co był ten źslub

Gość agasnie1
a zemsta wcale nie jest slodka

bryyyyyy przepraszam cie bardzo ty mnie będziesz uczyłą podejścia do życia? TY? To już jest przegięcie.

ponad dwa lata jak zdradzal i nas porzucil ale potem dlugi rozwod bo z jego winy

Gość agasnie1
no wlasnie i te dzieci cierpia

Gość bryyyyyy
oby, wszystko sei powoli bedzie układało, łatwo nie jest na pewno, ale musisz dac rade dla tych kochanych dzieciaczków, które tata niestety zostawił by rozpoczac drugie zycie.... w swoim czasie Ty tez poznasz kogos kto Coe pokocha i zaakceptuje dzieci, na pewno :)

przepraszam ze tu pisze ale rozplakalam sie czytajac ten temat powrocily wspomnienie

Mężczyźni w ogóle nie powinni się wiązać tylko dupczyć te szmaty co same dupe nadstawiają.

Gość bryyyyyy
michał ja nie chce cie uczyc zycia. nie jestem od tego.zastanawiam sie tylko skąd taka nienawiść w Tobie do wszystkich kobiet ??

dzieci niby nie placza po nim ale mi ich zal ze tak to wyglada wszystko. Na poprawe zycia juz nie licze, za duzy cios to byl dla mnie. Rade jakos daje ale jest colernie ciezko!

Gość agasnie1
bo to tak jest ze ludzie czasem zamiast myslec glowa to mysla ch... i p....

Gość bryyyyyy
michał, wszystko jednak działa w dwie strony, skoro mężczyźni powinni bzykac bez zobowiazan to pomysl, ze coraz wiecej kobiet równiez wykorzystuje facetów tylko do seksu, do zaspokajania potrezb, juz niedlugo beda otwierac burdele z facetami....

Gość Doktor Lew Polewoj
michał - w tym kraju każda qrwa może nauczć. I pouczać. Skolko ugodno. Niestety.

jeszcze mi na koiec powiedzial ze ze mna nic nie przezyl:-( a bylismy 12 lat razem

Oby a szukałaś gdzieś pomocy? Wygadać się przed psychologiem ? Ludzie układają sobie życie na nowo po różnych przejściach, tylko muszą się najpierw uporać z przeszłością.

Gość agasnie1
oby dzieci moze i ie placza ale w psychice im to zostanie.moj oojciec odszedl od nas powet wrocil po kilku latach ale poza mna nikt z 3 rodzenstwa nie chce zakladac rodziny (bo sie rozpadnie ze zdrady) i nikt nie chce mmiec dzieci(bo beda cierpialy)

''bo to tak jest ze ludzie czasem zamiast myslec glowa to mysla ch... i p....'' Muszę to jednak sprostować bo pominięto drobny szczegól. Niektózy mężczyźni myślą chujem, natomiast każda kobieta myśli tylko cipą.

Gość .j.gmd
Oby-czym ten czlowiek cie urzekl?

Gość aaaaaaarwena
Mężczyźni w ogóle nie powinni się wiązać tylko dupczyć te szmaty co same d**e nadstawiają. oj ty na pewno nie powinienes sie wiazac z nikim :D

Gość bryyyyyy
michał ale Cie jakas kobieta zawiodła............