Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endrju81

Jak powiedzieć żonie o kochance?

Polecane posty

Gość UGAUGA
Michał, a pomyślałeś o pójściu do psychologa? W tych czasach to żadna ujma i obciach. Mojego brata porzuciła żona dla jakiegoś fraglesa. Wpadł w depresję, ale nie chciał iśc po pomoc do specjalisty. Dopiero kiedy sam przed sobą sobie uświadomił że jednak nie może się pozbierac, to poszedł do psychiatry. Dostał leki i dzisiaj jest zupełnie zdrowy. Poszedl na terapię do psychologa i nie załuje. Nawet powiedział mi, że załuje że wcześniej nie poszedł! Oszczędził by sobie tego cierpienia. To zupełnie tak jak z ludźmi z dentofobią (strachem przed dentystą), kiedy boli ich ząb to nawet tygodniami łykają tabletki jak tic taki, dopiero kiedy ząb boli tak że ma się ochotę walic głową w ścianę, to wtedy dopiero idą !

Gość .j.gmd
Michal-twoja matka tez?

Gość agasnie1
oby masz dzieci dla ktorych warto zyc i musisz byc teraz mama i tata ,mam nadzieje ze kiedys to docenia.

Gość czekający sprawiedliwości
rozmowy przy korycie do aklamacja: Proszę o ciszę. Zaczynamy. Referować krótko, tematy znane... Michnik Jak zwylke o polaczkach, ha! ha! Balcerowicz Ja zacznę od tego, że transfer pieniędzy do Izraela idzie pełną parą, oni się niczego nie domyślają! W prywatyzacji bierze udział ponad 3,5 tys. Naszych Żydów. Banki są już prawie wszystkie nasze, a to jest najważniejsze!... Wykup najlepszych terenów w Warszawie i w największych miastach załatwiony. Sprzedaż najlepszych zakładów kontynuujemy dla naszych za grosze albo dajemy kredyty z pieniędzy budżetowych, a potem umarzamy. Geremek Leszek, wystarczy! Od siebie chcę powiedzieć, że w MSW nie ma już prawie żadnych Polaków. Ambasadorzy i I sekretarze to nasi Żydzi! W Brukseli są tylko nasi. Połubicki kartoteki: p. Geremka, Mazowieckiego, Olechowskiego, Michnika, a także 328 Naszych zostały do końca wyczyszczone! Wcześniej siedział tam Adaś z naszymi, ale do końca nie wyczyścił... Olechowski Jeżeli dowiedzą się, że ja, Kwaśniewski i Buzek jesteśmy Żydami, to źle! Kuroń wszędzie mamy swoich! W Radach Nadzorczych, Funduszach Powierniczych, Dyrekcjach, Bankach! Zresztą, z Izraela i Stanów Zjednoczonych przyjeżdża około 8,5 tys. Żydów. Po to są powiaty, trzeba trzymać polaczków za mordę! Zresztą, już i tak niedługo wszystko będzie nasze! Za trzy lata obudzą się z łapą w nocniku. Suchocka Jacek, znowu piłeś i jesteś wulgarny! Kuroń Nie przejmuj się, oni są ogłupieni. Telewizja, radio i prasa są nasze! Osiatyński Może porozmawiamy o wyborach? Adaś dał 3 miliardy zł, Turowicz z Tygodnika 500 milionów, to skąpiec, sorosz 10 miliardów, Biznes Klub 10 miliardów, Urban 1,5 miliarda, z Niemiec 4 miliardy, 15 miliardów dał Leszek z budżetu... Małachowski Wszędzie, gdzie się da, niszczyć „Naszą Rodzinę i ks. Rydzyka. Oni są najbardziej niebezpieczni. Ale też „Ojczyznę i „Przymierze. Popatrzcie, ośmieszaliśmy Pawlaka i już go nie ma, kolej na Kalinowskiego, ale powtarzam, przede wszystkim niszczyć „Naszą Rodzinę, „Radio Maryja, ich gazetę „Nasz Dziennik i ks. Rydzyka. Najlepszymi naszymi sprzymierzeńcami są ks. Tischner, bp Życiński i bp Pieronek. Popatrzcie, sami plują na Kościół i naród. Wystarczy tylko drukować ich artykuły! Kuczyński Zobaczcie, jaką dobrą robotę zrobił dla nas pan Kulesza. Lityński Ale swoje pieniądze wziął! Jak wejdą do Unii, będą tylko regiony. Żadnej Polski już wtedy nie będzie!... W Kancelarii Kwaśnieskiego mamy też kilkunastu swoich ludzi, na czele z Kaliszem. Powyższe wypowiedzi nie wymagają komentarza. Siłą talmudystów w niszczeniu Polskiego Narodu i Polski była nieświadomość Polaków. Bo rzeczywiście trudno jest uwierzyć w taką przewrotność, jaką wykazali talmudyści przy władzy w Polsce. Musi to jest „nagroda za to, że Polacy z narażaniem życia ratowali ich przed śmiercią z rąk ich pobratymców. Ale to się skończyło. W Narodzoe Polskim narasta świadomość śmiertelnego zagrożenia ze strony talmudycznych przebrańców. Wybory w jesieni 2005 roku były początkiem zwycięskiej wali o przywrócenie Polski Polakom, jak podkreśla w swoich programowych przemówieniach Jarosław Kaczyński, prezes autentycznie narodowej partii „Prawo i Sprawiedliwość.

teraz to sama nie wiem czym, to byla pierwsza milosc, piękna milosc. Ale ludzie sie zmieniaja...

UGAUGA Ale ja nie potzrebuję psychologa, jestem w świetnej kondycji psychicznej, po prostu stwierdzam tylko fakty.

Oby- olej to co ci mówił. Facet szukał wymówek i usprawiedliwień dla swojego kurewstwa. A ty się będziesz tym zadręczać... nie warto

Gość bryyyyyy
michał ale te Twoje wywody i mądrości, daja do myslenia.... ze ktos nieźle narozrabial w Twoim zyciu i szukasz zemsty teraz... na kazdej innej kobiecie

Gość agasnie1
michal skoro tak nienawidzisz kobiet to moze powinienes obejrzec sie za chlopcem to cie nie zdradzi i nie bedziesz na nim psow wieszal i obrazal

Gość aaaaaaarwena
szkoda na niego psychologa, lepiej usypac stos i patrzec jak palant plonie ;)

macie racje, ale slowa zostaje w pamieci na zawsze.... dziękuję wam za wsparcie.

Gość .j.gmd
Ja mam 26 lat nie chce mezow,slubow i cyrkow od wielu lat widze ze to kiepsko funkcjonuje,czy czlowiek sam moze byc szczesliwy?

Gość lek
Czytam sobie 1 stronkę a autor pisze 2 dziecko to była wpadka, a przepraszam dziecko to rzecz???????????!!!!!!!!!ot tak można odstawic na półeczkę zabrac zabaweczki i sobie pójsc ???Swiat schodzi na psy doprawdy , jak można. Jestem dorosła i do tej pory potrzebuję moich rodziców , ich rady i mądrości. Wiecie dlaczego jest tak wiele rozwodów teraz ? Poniewaz ludzie o siebie nie walcza , nie zabiegają o związek, nie dbaja o siebie nawzajem . Niedojrzałośc emocjonalna, kochance nie powiedział bo bał się ,że ją straci a o żonę się nie bał Jezu..

Gość bryyyyyy
moim zdanie człowiek smotny nie jest szczesliwy, ale zeby tworzyc wiazek nie musisz brac slubu od razu

Gość agasnie1
lek -swieta prawda w koncu cos sensownego w obronie rodziny

Gość 77888
powiem tak zastanowcie sie co wogole piszecie

Gość bryyyyyy
fakt, rozwody sa dlatego bo kazdy idzie na łatwizne teraz, jak sie nie ukłąda to zdradza albo pakuje sie i ciaoo, ludzie nie rozmaiwaja ze soba, bo czasu im brak gonia za kasąą

Gość .j.gmd
lepiej wcale he i tak dzieci nie planuje

Ja nie potrafię tego pojąć że kobiety nie nie kierują sie wzyciu żadnym zasadami. Nie istnieją dla was takie pojęcia, jak wierność, lojalność , uczciwość. Byle tylko swojej cipie dogodzić.

Gość 77888
nie zostawiaj zony ona cie kocha i potrzeboje z 3 malcow nie jest tak latwo a alimentow ile dostanie co?zastanow sie nad tym

Gość bryyyyyy
michał to dziala w dwie strony, czy to do Ciebie dociera ???? tak jak zdradzaj akobiety tak samo robia to mężczyźni żonaci

Gość agasnie1
ja mam 2 dzieci i 16 lat po slubbie roznie bywalo ale walczymy zawsze o nasz zwiazek szanujemy sie i rozmawiamy jak cos sie dzieje a nie szukamy pocieszenia zamiast w zonie mezu to w ramionach innych-to tchorze tak robia

Gość Doktor Lew Polewoj
Oczywiście. Kobiety należy, z należytą atencją - ojszczać. I ewentualnie - podpalić. Dziękuju panstwu.

''czy czlowiek sam moze byc szczesliwy?'' Oczywiście ze może, znajdziesz sobie tylko jakiegoś singla który cie będzie pukal co kilka dni i już nic więcej ci do szczęścia nie ejst potrzebne, jesteś kobietą.

Gość 33333k
kobiety tez chca sie czuc doceniane a nie tylko byc kura domowa

Gość .j.gmd
Tak michal racja-dziewczyny przytakujemy:) ps.a twoja matka?

Gość agasnie1
michal to samo mozna by powiedziec o mezczyznach ze mysla tylko o sobie

michał to dziala w dwie strony, czy to do Ciebie dociera ???? Nie gustuje w facetach wiec to że my zdradzamy mnie mało intersuje. Za to pewnie twój mąż jest ci wierny, a trafił na latawice.

Gość lek
michał , na uprzejmości nic nie stracisz , to tak a'propos, jestem wierną żoną mojego męza :)nie musisz wierzyc, z mężem zjadłam beczkę soli zanim nauczył się kłócic aby dojśc do jakiegos konsensusu, nauczył się myślec oinnych przy moim boku również wierz mi możesz byc nikim dla świata ale dla kogos możesz byc całym światem:) szukaj dalej , az trafi się i Tobie wartościowa kobieta, bo myślę ,że kopniaka solidnego to zarobiłes od jakiejs babki:)

Gość UGAUGA
Ale ja nie potzrebuję psychologa, jestem w świetnej kondycji psychicznej, po prostu stwierdzam tylko fakty. Napiszę brutalnie, możesz mnie zjeśc. TO NIE SĄ FAKTY TYLKO WYMYSŁY CHOREJ GŁOWY. Skoro dużo osób ci napisało, że masz problem do którego się przyznac nie chcesz, to może warto przemyślec czy inni właśnie racji nie mają.