Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to może być?

Co jakiś czas boli mnie noga za kostką. Czasem aż nie mogę iść.

Polecane posty

Gość co to może być?

Zdarza się, że na dotyk też boli. Kiedyś najgorzej było jak rano wstawałam. Wtedy nogi w kostce były najbardziej sztywne, ale potem jak się rozgrzały to już było normalnie. Teraz wraca to rzadziej, ale jednak wraca. Co to może być?

Gość co to może być?
Chodzi o to zgięcie przy stopie, które jest ruchome. Np. jak się staje na palcach i się potem opuszcza na całą stopę to właśnie to miejsce pracuje. Nie wiem czy wiecie o co chodzi. Może ktoś z was miał podobnie.

Gość co to może być?
"nieleczona kontuzja ścięgna Achillesa? " A jak to się leczy? Jakaś maść wystarczy, czy operacyjnie?

Gość co to może być?
Fan Lady Pank to ja to już miałam wiele lat, tylko się tym nie interesowałam. Czytałam gazetę z medycznymi artykułami i pomyślałam, że może to objaw jakiejś choroby, więc się pytam. Teraz jak wstaję to już nie ma tej sztywności, ale coś mi się wydaje, że nawrót jeszcze może być. Bo to cały czas tak było, że długo jest wszystko ok. a potem znowu zaczyna boleć. Nie wiem czy mi się goi to ścięgno i jak się zagoi to jest dobrze, a potem znowu je uszkadzam. :/

Gość co to może być?
Teraz czytam o tym i wydaje mi się, że bardzo prawdopodobne jest, że to zapalenie ścięgna Achillesa. Kilka objawów się zgadza. :(

Gość gość
jak sobie poradzic z taka dolegliwoscia?