Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rtyuioaw

ludzie mniej atrkacyjni sa zazwyczaj lepszy charakter,zgadzacie sie?

Polecane posty

Go艣膰 rtyuioaw

sa wartosciowi,bardziej empatyczni w przeciwiwnstwie do atrakcyjnych ktorzy sa rozkaryszenie czesto uwazxaja sie za pepek swiata

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie zgadzam sie ja mam
i zryty i ryj i zryty charakter

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 muszka001
nie zgadzam si臋 charakter to rzecz wzgl臋dna zale偶y od wielu czynnik贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turkusowy :)
dok艂adnie, ja uwa偶am si臋 za do艣膰 atrakcyjn膮 i m膮dr膮 ale niestety brak mi silnej woli i pozwalam si臋 wykorzystywa膰:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Niesd
Chyba zartujesz, ludzie brzydcy sa strasznie, zawistni, zazdrosni, tylko czekaja na twoja porazke, to smutne, bo nie moja wina jest ze ktos jest nieatrkacyjny, nie uwazam tych ludzi za gorszych to ja z murzynami, i zydami, nie ma zadnego antysemityzmu ani rasizmu, z naszej strony, to oni nakrecaja

Udost臋pnij ten post

w wiekszosci przypadkach to prawda bo atrakcyjna osoba nie musi sie martwic o to jak sie zachowuje bo wie ze i tak bedzie mia艂a woko艂 siebie ludzi i nie tylko to bo tez takie osoby sa pewniejsze siebie wiec i duze szanse na arogancje i samouwielbienie a to szkodzi dobremu charakterowi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kryptomanka
to prawda, ja jestem atrakcyjna, zawsze mam to czego chce wszystko przychodzi mi latwo, ludzie mi sie podlizuja, a ja nie potrafie tego docenic, wykorzystuje ich ale nie doceniam... prawda jest taka, ze jestem przez to zepsuta i rozpieszczona i chyba nigdy nie zaznam szczerego szczescia, ponadto jedyni mezczyzni, ktorzy odwaza sie do mnie podbijac, to wrachowane dupki nastawione na moja cielesnosc... coz, cos za cos...

Udost臋pnij ten post

jesli brzydka osoba jest zawistna zazdrosna to z tego powodu ze nie ma tego co atrakcyjna osoba i przez to moze byc taka ale co jesli to zdobedzie? bo tutaj nie chodzi mi o sam wyglad tylko partnera mnostwo przyjacio艂 ? no w艂asnie wiec jest to do rozwiazania bo osobie atrakcyjnej jesli ma do dupy charakter to juz takiej nie zmienisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scfsa
jak kto艣 jest paskudny jak bazyl najcz臋艣ciej ma czarn膮 mroczn膮 z艂a, demoniczn膮, chamsk膮 z艂o艣liw膮 nature!!! z艂o艣liwe zryte ryje padalcowate. to jest na 100% prawdziwe und potwierdzone. 艂adni s 膮 mili i bez kompleks贸w. a te zryte ryje tylko patrza jak dojeba膰 z艂o艣liwym komenatrzem- to jest to ich 艣wietne poczucie humoru pasztetowej kr贸likowej. jeste艣cie brzydcy i g艂upi zazwyczaj w dodatku. nikt m膮dry nie wpierdziela pi臋膰 jeleni na dzie艅!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scfsa
jakich kurde mn贸stwo przyjaci贸艂?? ludzie lubi膮 sie nimi otacza膰 偶eby sobie podbudowac ego. my艣l膮 o nich g艂upi gruby brzydki, nikt nie my艣li ale fajny sympatyczny. ob贸d藕 si臋 bazylu i zacznij o siebie dbac a nie o przyjaci贸艂 kt贸rzy jakby co pierwsi ci dokopi膮 w t艂ust膮 dupe!! tacy przyjaciele 偶e nie moga na nich te sympatyczne osoby liczyc, znam duzo takich sympatycznych brzydkich, to 藕艂i wyrachowani ludzie. uciekam od takich paso偶yt贸w i wampir贸w. nienawidze ich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem jak u kobiet
ale u m臋偶czyzn zauwa偶y艂am, 偶e przystojniacy s膮 fajni i mili nawet dla brzydkich kobiet, a brzydcy m臋偶czy藕ni s膮 wredni, toksyczni i nie zycz膮 sobie 偶eby przysuwa艂 sie do nich pasztet, nie wiem czy to regu艂a ale ja preferuje tylko skrajnie przystojnych, ciep艂ych i weso艂ych facet贸w, reszta to pora偶ka na og贸艂 choc sa wyj膮tki na pewno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zgadzam si臋 z tym
stwierdzeniem. Faith Hope Glory nie jest przystojny a ma zryty charakter. Jest chamski, wulgarny i poni偶a innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jem kisiel reload
MAJ膭! MAJ膭! AWRUK! AWRUK! AWRUK TWOJA MA膯!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przerabane macie ale na w艂asne
zdecydowanie jest odwrotnie!!! to brzydkie, grube baby sa zwykle zawistne i kopia doly pod tymi atrakcyjnymi grubasy maja roszczeniowa postaw臋 nieatrakcyjni s膮 m臋cz膮cy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa22
ale co to znaczy "ludzie mniej atrkacyjni sa zazwyczaj lepszy charakter" ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem jak u kobiet
witam, ja rozmawiam tylko z przystojnymi, wi臋c witam serdecznie :) w tym w膮tku, pasztetom m贸wimy zdecydowanie nie ! by艂am dla nich mi艂a ale nie by艂o warto ! A Ty jeste艣 najprzystojniejszy jakiego widzia艂am !

Udost臋pnij ten post