Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciąża...pytanie

Ciąża... Pytanie do doświadczonych

Polecane posty

Gość Ciąża...pytanie

Witam. A więc tak. Chciałam się zapytać was drogie mamusie i ciążówki czy któraś z was miała może tak jak ja...??? Jestem obecnie w 13 tygodniu ciąży ale już zaczynam się bać ponieważ przez te pierwsze tygodnie moje piersi powiększyły się i strasznie bolały. A teraz od kilku dni wróciły do wcześniejszego rozmiaru...:/ Miała tak któraś z was??? Proszę napiszcie

Gość Ciąża...pytanie
Dodam jeszcze że pierwszą ciążę straciłam (obumarła) w 7 tygodniu.

Gość bfgbraaa
ja nie ciążowa, ale odpowiem - to po prostu bylo chwilowe zatrzymanie wody w organiźmie i stad ta wieksza wrazliowsc, przeszło i dobrze

Gość mamuśkaMałejZuzi
też tak miałam, ale dlatego że brałam Duphaston, na podtrzymanie. może też go bierzesz?

Gość xvcgdeh
mnie w 6 tyg, calkiem przestaly bolec a pozniej wsystko wrocilo do normy-czyli znow bolaly :)

Gość Ciąża...pytanie
Ja akurat brałam luteine.

Gość Ciąża...pytanie
Już mam różne myśli... Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze...:) Za parę dni wizyta u lekarza a w głowie tysiąc myśli na sekundę...

Gość mamuśkaMałejZuzi
będzie dobrze! ta myśl podtrzymywała mnie przez całą ciąże,choć bardzo trudno było(tylko leżenie....wynudziłam się za wszystkie czasy)

Gość Ciąża...pytanie
mamuśkaMałejZuzi na pewno się musiałaś wynudzić leżąc tak. Ale czego to się nie robi żeby mieć tego bobaska:)

Gość mamuśkaMałejZuzi
tak, ja nawet jadłam i piłam na leżąco tak do 5 miesiąca, później już mogłam na więcej sobie powolić....ale też nie za wiele...

Gość mamuśkaMałejZuzi
dodam jeszcze, ze przed zajsciem w ciaze tak lezalam i po porodzie tez. po prostu jetem leniwa i jak tylko znalazlam jelenia to przestalam cokolwiek robic.