Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lucyferia09

Pogadalabym z jakims milym,sympatycznym panem :)

Polecane posty

Pytasz o marzenie Wielkie, Małe, czy takie zwykłe? To ostatnie sukcesywnie realizuję. jest ono wstępem do marzenia Małego, które zrealizuję za dwa, trzy lata. Marzenie Małe będzie testem przed marzeniem Wielkim :D

NIe mam chlopaka, tzn jest taki pewnie gosciu, ale nie jest z mojego miasta,wiec i tak nic z tego nie bedzie :)

Piesze wędrówki. Na razie wygląda to tak, że jadę do jakiegoś miasta i wracam piechotą do domu (Warszawa). Ostatnio szedłem z Gdańska. W czasie Majówki planuję przemaszerować z Zakopanego do Warszawy. Marzenie "Małe", to piesza wędrówka wokół Polski, wzdłuż granic, a marzenie "Wielkie", to wędrówka wokół Europy. Chciałbym ruszyć z Helu i wzdłuż wybrzeża przejść przez Niemcy, Holandię, Belgię itd., aż do Portugalii. Portugalią na południe i południowym brzegiem Europy, przez Hiszpanię, Francję i Niemcy do Włoch. Po okrążeniu Włoch zdecydowałbym, czy wrócić do domu przez Austrię i Czechy, czy iść w stronę Grecji, a później przez Bułgarię itd. do Polski.

Nienawidze byc zakochana, jednym z moich marzen jest to, aby nigdy sie juz nie zakochiwac, tak bedzie dla mnie lepiej, bo zazwyczaj zakochiwalam sie bez wzajemnosci. A przeszkoda taka,ze widzielibymy sie co dwa tygodnie i to tylko w weekendy :O

a skad jestes luciferia tu cos o mnie W wolnym czasie spędzam czas na ekstremalnym wypoczynku Lubię dużo spać może nie uwierzysz ale jestem rannym ptakiem Nadmiar testosteronu Brak ego Niecierpliwy ale pamiętaj ze nie każdy jest taki intelygetny jak ja ;) RESZTA TO TYLKO DODATEK ;)

Lomu- mam rozumiec ze to takie typowe marzenie ze snu, niemozliwe do zrealizowania :)Jednak chcialoby sie co..? :)

Fajna sprawa taka wędrówka, pewnie wiele przygód można przeżyć ;)

to mam do ciebie rzut beretem :D wschodnia wielkopolska :D moze reflektujesz na ogladanie tylko pytanie na co mialabys ochote??

Oczywiście, że do zrealizowania. Wierzę, że mi się uda tego dokonać. Na pewno spróbuję.

No ale dokladniej skad? I w jakim wieku jestes? Lomu- Trzymam za Ciebie kciuki! Na pewno Ci sie uda! :)

Ja napisałem - teraz Ty, Lucyferia podziel się swoim marzeniem :)

No gadaj nie pierdol :classic_cool: Moje marzenia.. chcialabym byc szczesliwa, szczesliwa caly czas :) To moje najwiekse marzenie. Nie chce czuc zazdrosci.

Twoje marzenie jest związane z emocjami, a moje zawsze było związane z dokonaniem czegoś... Ale teraz troszkę mnie do refleksji nakłoniłaś... Chciałbym się o nic nie musieć martwić. :)