Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIwne0czy71

Niespodzianka

Polecane posty

Gość PIwne0czy71

Hej chciałam mojemu chłopakowi zrobić takie pudełeczko z losami(20 małych karteczek) i jak będzie miał zły humor to żeby wyciągnął losa i ja spełnie to co jest napisane na karteczce ;) tylko znowu nie wiem co powymyślać na tych karteczkach ;p dajcie jakieś propozycje

Gość PIwne0czy71
ale lodzika to mu robie często jak nie ma warunków na sex ;p w karteczkach mam juz mizianie po pleckach(chłopak bardzo a to bardzo to lubi a ja nigdy go nie miziam bo tego nie cierpie) , tak myślałam dac zabieram go na pizze ale wiadomo może on to wylosuje a ja nie będe miała kasy i wiocha ;d

Gość PIwne0czy71
up

1. Robisz mu na obiad jego ulubione danie 2. Wspólna kąpiel/prysznic ;) 3. Wyjście na spacer w ciekawe miejsce 4. Wieczór przy winie i świecach 5. To "mizianie po plecach", które już wymieniłaś. 6. Wspólne oglądanie filmu wybranego przez niego 7. Masaż 8. Seks w takich pozycjach i na/w takim miejscu/miejscach, w jakich on będzie chciał 9. Wyjście razem wieczorem do baru na piwo Dalej nie mam pomysłów. Rusz głową, trochę kreatywności, znasz swojego faceta najlepiej.

Gość PIwne0czy71
oo dzięki bardzo mi pomogło to;)