Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafarifka

zarobić na kredyt

Polecane posty

Gość fafarifka

Szukam pracy w domu ktora pozwoli mi zarobić 3500 zł na splatę kredytu .Jestem na urlopie wychowawczym , jako że wiekowa ze mnie mama nie mam dziadków którym moglabym podrzucic dziecko a na złobek nie mam co liczyc przez najblizsze dwa lata a na prytwatny mnie nie stać . .Prostytucja nie wchodzi w grę ani hazard .Do jednego i drugiego absolutnie się nie nadaję .Macie jakieś pomysły na normalna pracę.Umiem szyć proste rzeczy, podobno ładnie wyszywam haftem richelieu i mam zdolności manualne .Lubię też wypełniać różnego rodzaju wnioski i inne urzedowe papierzyska . Może znajdzie się ktoś mądry kto mi podpowie gdzie szukać .

Gość Ivan Koniev
Nie mam kredytów. Spadam

Gość fafarifka
Nie miesięcznie tyle mi zostało do spłacenia a że zachciało mi się nieodpowiedzialnego seksu no to moj plan piecioletni diabli wzieli i muszę znależć inne rozwiązanie .Taaak fajnie jest nie miec kredytów i tak też jak uda mi się dziada pozbyć to i ja bedę wolna od tego dziadowskiego wynalazku

Hmmm... Ja polecam korepetycje jako sposób na dorabianie, wiem z doświadczenia że można w ten sposób zarobić normalną pensję, jeśli tylko uda się nagonić odpowiednią liczbę uczniów... Ale do tego trzeba też oczywiście mieć wiedzę i predyspozycje.

Aczkolwiek, żeby zarobić faktycznie 3.5 tysiąca miesięcznie, musiałabyś mieć bardzo wielu uczniów i ogromne moce przerobowe, trochę to nie realne ;)

Gość fafarifka
miesięcznie na rate potrzebuję wyskrobać 120 zl ogólnie mam 3500 do nauczania się nie nadaję średnie z maturą to ciut za mało żeby uczyć innych ale jestem niezła w przygotowywaniu prezentacji maturalnych , tyle że raczej to takie troszkę niezbyt legalne

Niby nielegalne, ale co drugi polonista dorabia sobie w ten sposób ;) Oczywiście w ogłoszeniach powinnaś pisać że POMAGASZ w pisaniu prac, a nie, że piszesz je od A do Z, potencjalni chętni będą wiedzieć o co chodzi, a od oficjalnej strony nie będzie się do czego przyczepić. Tyle że na prace maturalne jest krótki popyt raczej, na Twoim miejscu próbowałabym raczej udzielać korepetycji z polskiego dzieciakom, moja koleżanka - studentka głownie z tego się utrzymuje.