Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CSZHCJDKJCKZ

czy da sie schudnąć w ten sposob?

Polecane posty

Gość CSZHCJDKJCKZ

mam pytanie- czy można schudnąć, jesli codziennie bedzie wypijalo sie ok. 1,5-2 litr wody mineralnej? posilki normalne, tzn tak mi sie wydaje: sniadanie: kawa, bulka z maslem i miodem albo dżemem II śniadanie owoc, ew. jogurt naturalny Obiad np; ziemniaki, miesko, surowka albo makaron z warzywami podwieczorek jogurt naturalny albo jakies owoce kolacja: kanapka z serem, wedlinką i np ogórek tak praktycznie caly czas sie odżywiam. nie chcialabym tego zmieniac bo kiedy jestem głodna to potrafię zjesc tabliczke czekolady, paczke wafelków itd na cwiczenia nie bardzo mam czas, czasami tzn. 2-3 razy w tygodniu spacer dosc szybkim krokiem ok 45 minut. nie chcialabym jakos drastycznie schudnac ale np 3-5 kg po zimie to by mi sie przydało, pomyslałam o wlaczeniu wody do jadłospisu, moze to spowoduje ze bede jednak mniej jadła? macie podobne doswiadczenia? probowalyscie pic juz wiecej wody aby obnizyc wagę?

Gość nie da sie za duzo weglowodano
w -sniadanie musali -obiad mieso salata -kolacja nic wtedy schudnioesz w miedzyczasie z dwa litry wody i minimum 1 godzina cwiczen( moze byc spacer)

Gość 4 posilki to raczej malo
"-kolacja nic wtedy schudnioesz" czytaj mniej diet z pani domu 😘

Gość CSZHCJDKJCKZ
wiem, ze duzo weglowodanow ale pracuje a wieczorami sie ucze bo studiuje zaocznie- musze miec siłę

Gość :D :D :D
aby schudnąć należy jeść regularnie co 2-3 godziny niewielkie posiłki,

Gość CSZHCJDKJCKZ
czy sadzicie ze picie 2 litrow wody mineralnej pomaga hamowac głód w jakism stopniu?